قانعی گفت: در حال حاضر در دنیا دارو‌های زیستی با فناوری‌های پیچیده‌ای وجود دارد که جوانان ایرانی به این فناوری‌ها دست یافته‌اند.

به گزارش  حوزه فن‌آوری‌گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی در خصوص دستیابی ایران به تولید دارو‌های زیستی، بیان کرد: برخی دارو‌های زیستی فناوری پیچیده‌ای دارند و تنها چند کشور این دارو‌ها را تولید می‌کردند؛ اما ایران نیز به جرگه تولیدکنندگان این نوع دارو‌ها پیوست.

وی افزود: کیفیت دارو‌های تولیدی در ایران با نمونه‌های مشابه خارجی برابری می‌کند و از نظر تاثیر دارویی، هیچ تفاوتی بین دارو‌های تولیدی در ایران و دنیا وجود ندارد.

به گفته قانعی، یکی از دارو‌هایی که فناوری پیچیده‌ای دارد و تنها در یک شرکت دانمارکی تولید می‌شد، داروی فاکتور ۷ و ۸ بود که جوانان و متخصصان ایرانی به فناوری تولید این دارو دست یافتند و عنوان دومین کشور تولیدکننده این دارو را به ایران اختصاص یافت.

تنها راه نجات کشور، بهره گیری از تخصص و توان جوانان

دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همچنین بیان کرد: وقتی از یک محصول صحبت می‌کنیم یعنی دانش مربوط به آن نیز در کشور شکل گرفته است و وقتی از دانش صحبت می‌کنیم یعنی نیروی انسانی دانشمند مورد نیاز را در کشور داریم.

وی ادامه داد: باید از تخصص جوانان برای تولید دارو‌های زیستی استفاده کنیم؛ زیرا در شرایط تحریم که فرآورده‌های دارویی به سختی به ایران می‌رسد، تنها راه نجات کشور، بهره گیری از تخصص و توان جوانان و دانشگاه‌های کشور است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار