الهه پورحسین
/
۱۸ / ۱۲ / ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۶
/
سمنو یا سمنی، پر زحمت‌ترین سین هفت سین است که شیرازی‌ها هرساله طی رسمی دیرین با پخت سمنو به استقبال سال نو می‌روند. پخت سمنو ۲۴ ساعت طول می‌کشد و باید بدون وقفه هم بخورد تا دمای آن یکسان و از ته نشینی آن جلوگیری شود.  پخت سمنی متبرک هر ساله دو هفته قبل از نوروز با نذورات و کمک‌های مردمی استان فارس در مسجد حضرت رقیه (س) شیراز انجام می‌شود.

 

عضویت در کانال سروش عکس
عضویت در کانال سروش عکس