محدودیت‌ ها و ممنوعیت‌ های ترافیکی نوروز در فارس اعلام شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، احمدی مدیر مرکز مدیریت راه‌های استان فارس گفت: عبور و مرور انواع موتور سیکلت در ایام اجرای طرح نوروزی در تمامی آزاد راه‌ها و بزرگراه‌ها ممنوع است.

وی بیان کرد: در این ایام در تمامی محور‌های برون شهری عبور و مرور انواع تریلر، کامیون و تانکر‌های سوختی و فاسد شدنی یا دارای مجوز از پلیس راهور ناجا از این امر مستثنی بوده و ممنوعیت تردد این قبیل وسایل نقلیه فقط در راه‌هایی اعمال شده که مقررات یک طرفه شدن عبور و مرور در مورد آن‌ها اجرا می‌شود و یا ممنوعیت تردد در طول سال دارند.

احمدی تصریح کرد: در محور بوشهر- شیراز، شیراز- نورآباد- گچساران و محور شیراز- کازرون- بوشهر و بالعکس تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت روز‌های ۲۸ ، ۲۹ اسفند ، ۴ ،۱۲، ۱۳ ، ۱۵ و ۱۶ فروردین ۹۸ از ساعت ۷ تا ۲۴ در تمام محور‌های برون شهری ممنوع است.

مدیر مرکز مدیریت راه‌های استان فارس درخصوص محدودیت‌های محموله ترافیکی، ادامه داد: حمل و نقل محموله های ترافیکی که از قبل پروانه عبور گرفته اند در تمامی راه‌های اصلی برون شهری از ساعت ۷ صبح روز شنبه ۲۵ اسفند تا ساعت ۷ صبح روز دوشنبه ۵ فروردین ۹۸ و از ساعت ۷ صبح روز پنج شنبه ۸ فروردین تا ساعت ۷ صبح روز یکشنبه ۱۸ فروردین ممنوع است.

وی با بیان اینکه صدور مجوز عبور برای خودرو‌های ترافیکی از ۲۵ اسفند تا ۱۷ فروردین ۹۸ ممنوع است، افزود: در تاریخ‌های ۵، ۶ و ۷ فروردین ۹۸ برای محموله های ترافیکی دارای ضرورت ملی باتشخیص مراجع صادر کننده، مجوز عبور محموله صادر می‌شود.

احمدی اضافه کرد: در صورت نیاز به اعمال محدودیت‌های پیش بینی نشده در محور‌های تحت پوشش استان‌ها به منظور کنترل و تنظیم عبور و مرور وسایل نقلیه، روسای پلیس راه استان‌ها با هماهنگی پلیس راه ناجا و به صورت مقطعی و منطقه‌ای با در نظر گرفتن فرصت کافی برای اطلاع رسانی تصمیماتی اتخاذ می‌کنند که توسط پلیس راه ناجا و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اطلاع داده می‌شود.

انتهای پیام/ت

اعلام محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی نوروز در فارس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار