مدیر کل بهزیستی استان تهران در گفتگوی مشروح با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

پرداخت ۳۴۸ وام اشتغال به معتادین بهبودیافته/ شناسایی هویت معتادین متجاهر با اسکن عنبیه محقق شد

بیات نژاد گفت:بعد از اجرای طرح آماده سازی شغلی برای معتادین بهبودیافته ۳۴۸ وام اشتغال به بهبود یافتگان پرداخت شد.


گفتگوی تفضیلی نوروز /////پرداخت ۳۴۸ وام اشتغال به معتادین بهبود یافته/ شناسایی هویت معتادین متجاهر با اسکن عنبیه محقق شدبه گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،  با تلاش‌های دکتر فیاض بخش در سال ۵۹، سازمان بهزیستی کشور تاسیس شد.

بهزیستی جز اولین مولود‌های انقلاب بود. در سالیانی که گذشت تلاش مسئولین این سازمان همواره حمایت و پیشگیری از آسیب افراد دارای معلولیت و گروه‌هایی با نیاز خاص بوده است.

بیات نژاد فردی است که اردیبهشت ماه ۹۷ به دلیل عملکرد درخشانش در سازمان بهزیستی مورد توجه مدیران ارشد این سازمان قرار گرفت و کلید مهم‌ترین اداره کل این سازمان به وی سپرده شده است.

در زیر گفتگوی باشگاه خبرنگاران جوان را با داریوش بیات نژاد مدیر کل بهزبستی استان تهران را می‌خوانید.

باشگاه خبرنگاران جوان: آقای بیات نژاد بهزیستی استان تهران چند نفر را تحت پوشش قرار داده است؟

بیات نژاد: استان تهران به عنوان پایتخت کشورمان با ۱۶ شهرستان و جمعیتی بالغ بر ۱۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر بیش از ۱۷.۵ درصد جمعیت کل کشور را در خود جای داده است.

استان تهران ۱۵۸ هزار (۷ درصد جمعیت مددجویی کشور) مددجو دارد که ۹۵ هزار نفر مستمری بگیر (۱۸ درصد کل کشور) و ۱۰ هزار و ۱۴۵ نفر (۵ درصد کل کشور) پشت نوبت دریافت مستمری بهزیستی هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان: بهزیستی استان تهران از چندین مرکز نگهداری افراد تحت پوشش تشکیل شده است؟

بیات نژاد: بهزیستی استان تهران با ۲۳۷۵ مرکز غیر دولتی و ۴۳ مرکز دولتی در حوزه‌های مختلف با ۲۸۰۰ نیروی انسانی (۱۳ درصد پرسنل سازمان بهزیستی در کل کشور) فعالیت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان: عملکرد سازمان بهزیستی در افزایش و ایجاد مراکز جدید در سال97 چگونه بوده است؟

بیات نژاد:از مهم‌ترین اقدامات افتتاح ۵ مرکز شبانه روزی سالمندان بود. همچنین افتتاح اولین مرکز اقامت موقت توانبخشی و مراقبتی شبانه روزی افراد با آسیب نخاعی با همکاری انجمن معلولین ضایعات نخاعی ایران انجام شد؛ البته خانه یک چهارم راهی در ۲ بخش بانوان و آقایان به منظور کمک به استقلال و افزایش توانمند سازی بیماران روانی مزمن در سرای احسان در سال گذشته افتتاح شد.

باشگاه خبرنگاران جوان: در سال 97 چه برنامه هایی برای معتادین متجاهر داشتید؟

بیات نژاد: طی سال گذشته،۱۳ هزار و ۱۱۷ نفر در مجموعه بهزیستی استان تهران غربال گری و ساماندهی شدند که بر اساس آن مراکز جدیدی در شهرستان های تهران، ری، قدس و پردیس برای غربال گری معتادین متجاهر راه اندازی شد. نکته قابل توجه این است که در دو مرکز اخوان و شفق توانستیم هویت معتادین متجاهر را از طریق اسکن عنبیه شناسایی کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان: معتادین بهبود یافته چه تسهیلاتی دریافت کردند؟

بیات نژاد: بعد از اجرای طرح آماده سازی شغلی برای معتادین بهبودیافته ۳۴۸ وام اشتغال به بهبود یافتگان پرداخت شد.

باشگاه خبرنگاران جوان: روند مشارکت های مردمی چگونه بود؟

بیات نژاد: در سال ۹۷ تاکنون بیش از ۴۲۱ میلیارد ریال مشارکت‌های مردمی جذب شده است که از این میزان ۱۲۴ میلیارد ریال نقدی، ۲۶۳ میلیارد ریال غیر نقدی و ۳۴ میلیارد ریال مشارکت خدماتی بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان: چه تسهیلات شغلی به مددجویان ارائه شده است؟

بیات نژاد: ۸۵ هزار میلیون ریال تسهیلات اشتغال زایی برای مددجویان سازمان جذب شده که ۲۸۱۰ مورد اشتغال ایجادشده است و برای ۱۲۶۲ نفر حق بیمه کارفرمائی و خویش فرمائی پرداخت شده است. همچنین تعهد ایجاد اشتغال برای بهزیستی استان تهران در سال ۱۳۹۷ دو هزار نفر بوده که با ثبت ۳۳۰۰ مورد اشتغال در سامانه رصد، بهزیستی استان موفق به کسب مقام اول در بین نهاد‌ها و سازمان‌های دولتی استان تهران در سال ۱۳۹۷ شد.


بیشتر بخوانید: پیگیر تحویل مسکن خانواده‌های دارای دو معلول و بیشتر هستیم/ پیشرفت فیزیکی ۹۹ درصدی پروژه‌های مسکن


باشگاه خبرنگاران جوان: طی سال 97 چند واحد مسکونی به مددجویان واگذار شد؟

بیات نژاد: ۹۱۳۱ نفر از ابتدای طرح نهضت مسکن در استان تهران واجد دریافت تسهیلات مسکن شناخته شدند که تا کنون ۵۷۲۶ واحد مسکونی از ابتدای طرح و ۵۳۳ واحد در سال ۹۷ به مددجویان سازمان واگذار شده که اعتباری بالغ بر ۱۰ هزار ۳۷۰ میلیون ریال تخصیص یافته است.

گفتگو از زهره شایسته

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مهندس محمد شرافت
۱۹:۱۳ ۱۶ فروردين ۱۳۹۸
تأثير معنويت بر سلامت را جهاني كنيم
نقطه ضعف بزرگ مديريت سلامت در جهان امروز اين است كه تنها جامعه پزشكي را مسئول سلامت مردم در نظر مي‌گيرد و از خيل عظيم عوامل مؤثر بر سلامت چشم‌پوشي كرده است.
آخرین اخبار