تاکید نمایندگان مازندران بر تحقق وعده‌های دولت

نمایندگان مردم مازندران در مجلس شورای اسلامی در جلسه شورای مدیریت بحران استان از دولت خواستند وعده‌هایی که به سیلزدگان دادند را محقق کنند.

تاکید نمایندگان مازندران بر تحقق وعده‌های دولتبه گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، علی محمد شاعری نماینده مردم نکا، بهشهر و‌گلوگاه در جلسه شورای مدیریت بحران استان ابراز داشت: سیل پاسخ مدیریت‌های ناصحیحی است که بر منابع طبیعی کشور رفته است.

وی با بیان اینکه ۱۲۰۰ میلیارد تومان برآورد اولیه خسارات است گفت: ۵۵۰ میلیارد تومان خسارات بخش کشاورزی و ۴۰۰ میلیارد تومان در حوزه زیرساخت و مابقی در سایر حوزه‌ها است.

شاعری گفت: در سیل قبلی ۵۰۰ میلیارد تومان برآورد خسارات بود، اما ۵۰ میلیارد به مازندران تخصیص داده شد گفت: باید پایش صحیحی در این زمینه صورت گیرد و خسارات جبران شود.

وی گفت: بابت خسارت بخش کشاورزی در سیل قبل رقمی اختصاص ندادند، اما همین امروز باید تصمیم گرفته شود که چگونه خسارات بخش کشاورزی جبران خواهد شد.

شاعری گفت: در مناطق جنگلی به دلیل اشباع شدن خاک، تمامی راه‌ها و دیوار‌ها در حال رانش و تخریب است که نیاز است مسائل موشکافانه بررسی شود.

علی ادیانی نماینده مردم قائمشهر؛ جویبار، سیمرغ، سوادکوه و سوادکوه شمالی نیز با بیان اینکه درد‌ها مشخص و درمانش نیز معلوم است گفت: لایروبی مانع ایجاد خسارات زیاد می‌شود و شمال کشور نیاز به ردیف اختصاصی مربوط به لایروبی و مهندسی رودخانه‌های سه استان شمالی مازندران، گلستان و گیلان دارد.

وی با بیان اینکه دستگاه قضا باید به طور قاطع اقدام کند و مقصر‌ها به درستی مشخص شود افزود: از چه کنم چه کنم‌ها باید فاصله گرفت و نسبت به تخلفات بصورت قاطع برخورد کرد.

حسین نیاز آذری نماینده مردم بابل با بیان اینکه مردم در تامین آب شرب سالم دچار مشکل هستند افزود: انتظار داریم تصمیمی برای رفع این مشکل گرفته شود.

وی افزود: مردم منتظر هستند ببینند که امروز در این جلسه با حضور معاون اول رئیس جمهور چه تصمیمی گرفته می‌شود.

ولی الله نانواکناری نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار نیز در این جلسه گفت: در سیل قبلی ما مصوبه‌ای داشتیم که بررسی کنند مقصر اصلی تجاوزات انجام شده چه کسانی هستند، اما اقدامی صورت نگرفت.

وی با بیان اینکه اگر ما رودخانه تلار را لایروبی می‌کردیم امروز این مشکل را در بهنمیر نداشتیم افزود: فرماندار بابلسر زیر آب بود، اما هیچ ادواتی برای مدیریت نداشتند.

علی اصغر یوسف نژاد نماینده مردم ساری و میاندورود هم در این جلسه ابراز داشت: وقتی زمان حوادث را می‌دانیم دیگر غیرمترقبه نیست.

وی با بیان اینکه ما در مازندران هر سال یک حادثه طبیعی داریم افزود: دستگاه‌ها حضوور دارند، اما امکانات و ادوات ندارند و با این شرایط نمی‌توانند کاری کنند.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر سد گلورد و سلیمان تنگه نبود مشکلات بیشتر بود افزود: نیاز است که ردیف بودجه‌ای که در خصوص مطالعات سد زارم رود در بودجه سال۹۸ تصویب شده است بصورت جدی تری پیگیری شود تا از هجم خسارات کاسته شود.

سید عبدالله رضیان نماینده مردم قائمشهر، سیمرغ، جویبار، سوادکوه و سوادکوه شمالی هم در این جلسه ابراز داشت: نکته مهم بحث جبران خسارت مردم است که امیدواریم این وعده عملیاتی شود.

وی با بیان اینکه بخش کشاورزی ما آسیب جدی دیده است گفت: امیدواریم خسارات وارده به این بخش هم جبران شود.

محمد دامادی نماینده مردم ساری و میاندورود هم با بیان اینکه متاسفانه بعد از سیل مسائل دیگری بوجود می آید گفت: انبارهای کشاورزی ما دچار آسیب شده است که باید نهادهای کشاورزی مردم و کشاورزان تامین شود.

دامادی با اشاره به حضور دکتر نوبخت در سیل قبل در منطقه میاندورود اظهار داشت: رودخانه شرشری ما اگر لایروبی می شد روستاهای پائین دست ساری و میاندورود دچار مشکل نمی شدند.

وی گفت: بخشداری ها و فرمانداری ها را خالی از ادوات کردند و نمی توان بدون امکانات مدیریت کرد؛ اگر قانون است ابن قانون را بردارید.

 

انتهای پیام/ک
 


تاکید بر افزایش اختصاص امکانات برای مهار حوادث طبیعی در شمال کشور

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار