
در جلسه محاکمه متهم به قتل؛
پرینت تلفن مقتول، ادعای شوهرش را نقش بر آب کرد
آناهید کارشناس تغذیه شهرستان مهاباد در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد،گفت: با توجه به فصل رویش قارچهای وحشی در طبیعت، مصرف قارچها محلی و طبیعی احتمال مسمومیتهای شدید را میتواند به همراه داشته باشد، لذا ضروری است شهروندان نکات ذیل را رعایت کنند.
وی افزود: پختن، آب پز یا کباب کردن قارچهای وحشی موجود در طبیعت سمی بودن آنها را از بین نمیبرد.
وی ادامه داد: برای تشخیص قارچ سمی از قارچ خوراکی به هیچ وجه نباید آن را با گذاشتن درون دهان امتحان کنیم.
کارشناس تغذیه گفت: به قارچهای وحشی نا آشنا دست نزنید، زیرا خطر مسمومیت از طریق پوست نیز وجود دارد، در صورت مسمومیت فرد مسموم شده را هر چه سریعتر و در همان ساعات اولیه به بیمارستان منتقل کنید.
انتهای پیام / س خ