روش تهیه لواشک "انار و بِه"

در این مطلب طرز تهیه لواشک "بِه" و انار آموزش داده شده است

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آب انار ترش و شیرین با پیه داخل آن همراه کمی شکر برای تقویت معده و رفع خارش مفید است البته زیاده‌روی در مصرف آن موجب آسیب زدن به جدار داخلی روده‌ها می‌شود.

روش تهیه لواشک

انار و درمان سرفه خشک مزمن

سر انار شیرین را سوراخ کرده و مقداری که گنجایش دارد چندین مرتبه در آن روغن بادام شیرین یا روغن بنفشه بریزید، سپس به‌روی حرارت گذاشته تا روغن را جذب کند و به حدی برسد که دیگر جذب نکند، مکیدن این انار برای سرفه خشک مزمن توصیه می‌شود.

طرز تهیه لواشک "بِه" و انار

آب انار دو لیوان، "به" بزرگ یک عدد و آبلیمو سه قاشق غذاخوری؛ برای تهیه لواشک به و انار، ابتدا "به" را به قطعات کوچک خرد کنید، سپس همراه آب انار و آبلیمو داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، پس از اینکه به‌جوش آمد اجازه دهید به‌مدت ۳۰ دقیقه آرام بجوشد، سپس مواد را با میکسر بزنند تا ترکیب یکنواختی شود، مواد را به‌صورت لایه نازکی روی سینی پخش کنید و در معرض هوا خشک کنید؛ می‌توانید سینی را چند ساعت روی شوفاژ یا داخل فر قرار دهید تا لواشک زودتر آماده شود.

روش تهیه لواشک

"به" و انار از میوه‌های مقوی معده بوده، به‌خصوص برای کودکان می‌تواند مفید باشد.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار