کد خبر: ۶۸۹۸۶۶۶
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۴
در پیک بامدادی بیست و ششم فروردین می‌شنوید؛

برخی رستوران‌ها و مراکز تهیه غذا، محصولات خود را با قیمتی بسیار کمتر از عرف معمول عرضه می‌کنند.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه پیک بامدادی رادیو ایران به موضوع قیمت بسیار نازل برخی غذاهای عرضه شده در رستوران‌ها و مراکز تهیه غذا پرداخته است.

دلایل رستوران‌دارها برای این قیمت ارزان و نظر مسئولان وزارت بهداشت را در صوت زیر می‌شنوید.

 


بیشتر بخوانید: وضعیت طبخ غذا در رستوران‌های پایتخت + فیلم 


انتهای پیام/

غذاهای ارزان قیمت رستوران‌ها

کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
mamad
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۷
سلام گوشت قرمز استفاده نمیکنند از سنگدان و دل و قلوه ی مرغ استفاده میکنند ارزانی برای این دلیل است .
دل، قلوه و سنگدان را چرخ کرده و ار آن مایع کوبیده را درست میکنند .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۷
عجیبه!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۶
وای این گوشت چیه حتما گوشت گربه هست
کانال تلگرام - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
سروش خبر
ایتا خبر
ویسپی خبر
گپ خبر
آی گپ خبر
بله خبر
توییتر خبر
اینستاگرام خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر