کد خبر: ۶۹۰۵۱۱۳
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۸

در این مطلب دستورالعمل تهیه کوفته کلم را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آیا عاشق مزه دلمه کلم هستید که همینجا آموزش دیدید، اما وقت ندارید تا برگ‌های کلم را یکی یکی رول کنید؟ خب دستورالعمل کوفته کلم نیاز شما را برآورده خواهد کرد. کوفته کلم هم همان طعم‌های عالی را دارد البته با زحمتی کمتر. این کوفته‌ها آبدار و نرم و خوشمزه هستند. بخصوص این برای بچه‌های بد غذایی خوب است که کلم نمی‌خورند. مواد دلمه کلم با هم جمع می‌شوند و میل شما به دلمه را کاملا برآورده می‌کنند. البته این یک راه حل عالی برای باقیمانده برنج وعده قبلی ست که در یخچال گذاشتید.

طرز تهیه کوفته کلم با سس مخصوص

مواد لازم برای کوفته کلم

۴ پیمانه برنج سفید پخته (از ۱ و نیم پیمانه برنج نپخته بدست می‌آید)، خنک شده در دمای اتاق

۱/۲ یک کلم متوسط، خرد شده به نوار‌های ۱/۴ اینچی (۷ پیمانه کلم خرد شده)

۹۰۰ گرم گوشت چرخ شده

۱ عدد پیاز بزرگ، تقسیم شده (۱/۲ رنده شده و ۱/۲ آن خیلی ریز خرد شده باشد)

۲ عدد تخم مرغ بزرگ

ادویه خورشی یا ادویه کاری

نمک و فلفل سیاه

۲ قاشق غذاخوری جعفری یا شوید خرد شده

مواد لازم برای سس

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۳ قاشق چایخوری کره

۱ عدد هویج بزرگ رنده شده یا خلال شده

۲ پیمانه سس مارینارا خانگی

۳ پیمانه آب داغ

طرز تهیه کوفته کلم

یک ظرف پیرکس ۹ در ۱۳ اینچ را تهیه کنید. فر را با درجه حرات ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

کلم‌ها را به برش‌های ۱/۴ اینچی نازک برش بزنید. آن‌ها را در یک کاسه در دار یا قابلمه پیرکس بریزید، روی آن‌ها را آب جوش بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید بمانند تا نرم شوند. آب را ریخته و با دستانتان فشار دهید تا آب اضافی خارج شود.
در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ کرده، کلم نرم شده و ۴ پیمانه برنج پخته را ترکیب کنید. نصف پیاز را رنده کرده و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید. ۲ عدد تخم مرغ اضافه کنید. ۱ قاشق چایخوری ادویه کاری یا ادویه خورش، نمک، فلفل سیاه و ۲ قاشق جعفری ریز شده به آن اضافه کنید. خوب مخلوط کنید. با دستانتان آن را به شکل کوفته کوچک تا متوسط در بیاورید، هر کدام با حدود ۱/۲ پیمانه مخلوط گوشت و کلم باشد.
آن‌ها را در ظرف پیرکس بچینید. اگر ظرفتان کوچک است می‌توانید آن‌ها را در دو ظرف بچینید.
برای تهیه سس، نصفه باقیمانده پیاز را ریز خرد کنید. یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط به بالا گرم کنید و ۱ قاشق غذاخوری روغن و ۳ قاشق غذاخوری کره اضافه کنید. پیاز خرد شده را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید، گاهی بهم بزنید تا نرم شود. هویج رنده شده درشت را اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بپزید. ۲ پیمانه سس مارینارا و ۳ پیمانه آب داغ اضافه کنید و به جوش آورید. ۱/۴ قاشق چایخوری نمک و ۱/۴ قاشق چایخوری ادویه خورشی اضافه کنید یا ادویه دیگری که معمولا به غذا‌ها اضافه کنید تا مزه بگیرد.

سس را روی کوفته‌ها بریزید تا زمانی که تقریبا روی آن‌ها را بپوشاند. روی ظرف را فویل بپوشانید و روی توری وسط در ۴۲۵ درجه فارنهایت برای ۴۰ دقیقه بپزید.

برای سرو کوفته کلم آن‌ها را به تعدادی که هر شخص مصرف می‌کند در بشقاب بگذارید و سس را روی آن و اطراف آن بگذارید. می‌توانید با نان مصرف کنید و در کنار آن خامه ترش یا ماست یونانی بگذارید.

منبع: مجله قرمز

انتهای پیام/

چگونه کوفته کلم درست کنیم؟

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
سروش خبر
ایتا خبر
ویسپی خبر
گپ خبر
آی گپ خبر
بله خبر
توییتر خبر
اینستاگرام خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر