رئیس پلیس فتا پایتخت خبر داد:

اخاذی از طریق اپل آیدی گوشی‌های آیفون

سرهنگ کاظمی از دستگیری فروشنده گوشی موبایل خبر داد که با ارسال پیامک تهدیدآمیزی قصد اخاذی داشت.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ تورج کاظمی رئیس پلیس فتا تهران بزرگ اظهار کرد: چندی قبل مرد جوانی با حضور در اداره پلیس از ماجرای اخاذی تهدیدآمیزی از سوی مرد ناشناس خبر داد.

وی افزود: مرد ۳۰ ساله در تحقیقات ابتدایی ادعا کرد چندی قبل یک گوشی موبایل آیفون از مغازه موبایل فروشی به صورت اقساط خریدم و در پرداخت قسط ششم گوشی موبایلم ۲ روز تاخیر کردم که ناگهان متوجه شدم گوشی موبایلم قفل شده است.


بیشتر بخوانید؛ سرقت ۵۰ هزار دلاری از یک واحد مسکونی


رییس پلیس فتا ادامه داد: مرد جوان در ادامه عنوان کرد پس از قفل شدن گوشی موبایلم یک پیامک تهدیدآمیز به دستم رسید که متوجه شدم همه اطلاعاتم را دزدیده‌اند.

سرهنگ کاظمی تصریح کرد: ماموران در ادامه تحقیقات متوجه شدند مرد ناشناس با تهدید به انتشار تصاویر خانوادگی مرد جوان درخواست پول کرده که طعمه مرد اخاذ با توجه به اینکه احتمال می‌داد مرد فریبکار پس از دریافت پول دوباره اقدام به اخاذی کند به پلیس مراجعه کرده است.

سرهنگ کاظمی گفت: بدین ترتیب تیمی از کارشناسان پلیس فتا با توجه به حساس بودن پرونده تجسس‌های فنی را آغاز کردند که در این شاخه از تحقیقات مشخصات مرد اخاذ که تیمور ۳۸ ساله است به دست آمد و در ادامه مرد جوان وقتی تصویر متهم را دید اعلام کرد که وی همان فروشنده مغازه موبایل فروشی در خیابان میرداماد است.

وی افزود: متهم به دستور بازپرس دادسرای مبارزه با جرایم رایانه‌ای دستگیر شد و در همان تحقیقات ابتدایی با توجه به مدارک و شواهد پلیسی لب به اعتراف گشود.

رئیس پلیس فتا پایتخت بیان کرد: متهم در بازجویی‌های پلیسی عنوان کرد که بخاطر نیاز به پول و با نقشه، قبل از فروش گوشی موبایل آیفون اقدام به درست کردن اپل آی دی کردم و خریدار گوشی با توجه به اعتمادی که کرده بود و اطلاعات کمی که در این زمینه داشت اعتراضی نسبت به این موضوع نکرد و بعد از مدتی وسوسه شدم و با توجه به داشتن اپل آی دی طعمه‌ام در یک لحظه اقدام به قفل کردن گوشی و ارسال پیامک تهدیدآمیز کردم و فکر نمی‌کردم پلیس مرا شناسایی و دستگیر کند.

وی افزود: متهم پس از اعتراف به تهدید واخاذی‌اش برای سیر مراحل قانونی در اختیار مقام مقام قضایی قرار گرفته است.

سرهنگ کاظمی خاطرنشان کرد: به هیچ عنوان به مکان‌های متفرقه برای درست کردن اپل آیدی مراجعه نکنند و قبل از خرید این مدل گوشی شخصا اقدام به فعال کردن اپل آی دی آن از طریق سایت کرده و درصورت عدم آشنایی با ساخت آن در این باره با مراکز معتبر و نمایندگی‌های مجاز مشورت کنند.

انتهای پیام/

اخاذی مرد موبایل فروش از شهروند تهرانی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار