سرمربی تیم ملی فوتبال جوانان گفت: حضور در تورنمنت بین المللی سن پترزبورگ باعث می‌شود تا بازیکنان محک مناسبی بخورند.

به گزارش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، و به نقل از فدراسیون فوتبال، سید سیروس پورموسوی سرمربی تیم ملی فوتبال جوانان، گفت: مرحله استعدادیابی تمام شده و ۷۰ درصد از بازیکنان مد نظرمان را انتخاب کرده ایم. از فردا تمرینات خود را با بازیکنان نهایی در مجموعه یزدان آغاز خواهیم کرد تا برنامه‌های خود را به مرحله اجرا برسانیم.

وی ادامه داد: در اردوی مرحله اول که از فردا آغاز می‌شود هدفمان بالا بردن سطح آمادگی جسمانی بازیکنان است. تمرینات دیگری نیز در دستور تمرینی بازیکنان وجود دارد و سعی می‌کنیم به مرز آمادگی خوبی از لحاظ جسمانی برسیم.

وی در ادامه گفت: قبل از اعزام به تورنمنت بین المللی سن پترزبورگ روسیه، سه اردو داریم. اردوی اول که از فردا آغاز می‌شود؛ اردوی دوم از ۲۴ تا ۳۱ اردیبهشت ماه احتمالا در خوزستان و مجددا اول خرداد در تهران اردو خواهیم داشت.

وی در ادامه ابراز کرد: در تورنمنت سن پترزبورگ با تیم‌های ارژانتین، یونان، ترکیه ایران هم گروه هستیم و با توجه به اینکه تمامی تیم‌ها مرتبا با تغییر سن مواجه هستند، هیچ شناختی از آن‌ها نداشته و فیلم بازی در اختیارمان نیست. ضمن اینکه بازیکنانی که با خود می‌بریم برای اولین بار هست که در بازی‌های برون مرزی شرکت می‌کنند.

سر مربی تیم ملی فوتبال جوانان ادامه داد: کسب تجربه مهمترین هدف ما است و نتیجه گیری در اولویت آخر ما محسوب می‌شود. در اردو‌هایی که برگزار می‌کنیم سعیمان بر این است تا چند بازی دوستانه داخلی برگزار کنیم تا بازیکنان به هماهنگی تیمی برسند و آماده قابت با رقبای خود در تورنمنت بین المللی شوند.

 

انتهای پیام/

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار