لزوم برخورد قوه قضائیه با مقصران سیل خوزستان

نماینده مردم شادگان در مجلس گفت: قوه قضایه باید مقصران سیل خوزستان را شناسایی و برای آن‌ها حکم قضایی صادر کند.

لزوم برخورد قوه قضائیه با مقصران سیل خوزستانبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، حجت‌السلام مجید ناصری نژاد نماینده مردم شادگان در مجلس، با بیان اینکه سیلاب فروکش کرده، اما هنوز چند مشکل اساسی وجود دارد، گفت: برخی از اهالی روستا‌های ابوشلوگ در بخش مرکزی، جفال، صراخیه و حزبه در بخش خنافر در منازل خود باقی مانده‌اند که رسیدگی به آن‌ها را سخت کرده است.

وی افزود: با توجه به احتمال بروز برخی مسائل بهداشتی در روستا‌ها نیاز به پمپ‌های مکنده داریم که هر چه سریعتر آب روستا‌ها تخلیه شود، اما با وجود پیگیری‌های زیاد تعداد کمی از پمپ‌ها تهیه شده که جوابگوی نیاز ما نیست.

نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت سیل‌بند‌ها در روستا‌ها گفت: بسیاری از سیل بند‌های ما خیس شدند که این شرایط نگرانی ما در شکستن سیل‌بند‌ها بیشتر کرده است.

ناصری نژاد عنوان کرد: اسکان خانوار‌های پرجمعیت روستا‌ها با توجه به اینکه بیشتر دامدار هستند و رغبتی به زندگی در چادر ندارند در رسیدگی به آن‌ها و ارسال کمک برای ما مشکل ایجاد کرده است.

وی در رابطه با وضعیت آموزشی دانش‌آموزان شادگانی گفت: از آموزش و پرورش استان درخواست کردیم برای دانش‌آموزانی که در اردوگاه هستند معلم بفرستند و دانش‌آموزانی که در روستا ماندند در صورت دایر بودن مدرسه قایق در اختیار آن‌ها گذاشته شود.

دانش‌آموزان آمادگی حضور در کلاس را ندارند

ناصری نژاد با بیان اینکه برای دایر شدن کلاس‌ها با دو مشکل مواجه هستیم، افزود: اول اینکه دانش‌آموزانی که درگیر سیل هستند ذهن آن‌ها تمرکز لازم را ندارد و آماده حضور در کلاس نیستند؛ دوم اینکه معلم‌ها تمایل ندارند در این وضعیت به مدرسه‌ها بروند.

وی در پاسخ با نارضایتی‌های که از جانب مردم در خصوص میزان خسارتی که دولت برای پرداخت به کسانی که خانه و زراعت خود را در اثر سیل از دست دادند، بیان کرد: دولت خسارت پرداختی به سیل‌زده‌ها را در سه بخش زراعت، وسایل منزل و دام تقسیم  بندی کرد.

تاخیر در پرداخت خسارت مردم را نسبت به دولت بی اعتماد کرده است

ناصری نژاد افزود: پرداخت مبلغ ۵ میلیون تومان به ازای هر یک هکتار کم است ضمن اینکه هنوز چگونگی میزان پرداخت خسارت منازل مشخص نیست و مقرر شده بر اساس گزارش کارشناسان خسارت دام پرداخت می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه دولت به سرعت باید خسارات سیل را پرداخت کند، عنوان کرد: پس از تعیین خسارت توسط دولت، تاخیر در پرداخت آن یکسری نگرانی‌ها را در بین مردم بوجود آورده است چرا که عدم پرداخت خسارت سیل سال ۹۵ مردم را نسبت به دولت بی‌اعتماد کرده است.

ناصری نژاد با بیان اینکه در شادگان تلفات دام کم بود، اما مراتع ما از بین رفت، گفت: اکنون به شدت به دنبال تامین علوفه دام هستیم؛ روز گذشته تا حدودی موفق به تامین علوفه دامداران شدیم.

مقصرین سیل شناسایی و حکم قضایی برای آن‌ها صادر کند

وی در رابطه با عزم کمیسیون حقوقی مجلس برای شناسایی و معرفی مقصران سیل اخیر، بیان کرد: قطعاً کسانی که در پیشگیری و مدیریت، اهمال و یا غفلت کردند باید معرفی شوند چرا که از دو ماه قبل از وقوع سیل، ابر بحران سیل توسط نهاد‌های ناظر به وزیر نیرو، کمیسیون انرژی و نهاد‌های امنیتی تذکر داده بودند، اما توجه نشد که باید مورد محاکمه واقع شوند.

ناصری نژاد با اشاره به سفر اخیر رئیس قوه قضایه به خوزستان عنوان کرد: آیت الله رئیسی قول حتمی داد که قضیه سیل با جدیت پیگیری شود؛ سازمان بازرسی نیز دنبال تشکیل پرونده و تحقیات میدانی در رابطه با مقصران سیل است.

وی افزود:من از طرح استیضاح و تحقیق و تفحص رضایت ندارم چرا که معتقد هستم این موارد زمان می‌برد و سرانجام رسیدن آن‌ها کم است به همین دلیل از قوه قضائیه می‌خواهیم سریعتر به شناسایی مقصرین اقدام و حکم قضایی برای آن‌ها صادر کند.

ناصری نژاد در پایان بیان کرد: سیل اخیر خسارات زیادی به زیرساخت‌های کشور، اقتصاد، حوزه اجتماعی، سیاسی و امنیتی کشور وارد کرد.

منبع فارس

انتهای پیام/م

برچسب ها: سیل ، مدیریت بحران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.