کد خبر: ۶۹۳۳۷۲۶
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۹

فرآورده‌های خام دامی باید از مراکز معتبر و تحت کنترل و نظارت دامپزشکی تهیه شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند  ، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان گفت: با توجه به گرم شدن هوا و افزايش سرعت فساد فرآورده های خام دامی، مردم علاوه بر تهیه مواد پروتئينی از مراکز معتبر، به تاريخ توليد و انقضای محصولات دقت كنند.

مریم ملکی با تاکید بر نگهداری فرآورده‌های خام دامی همچون انواع گوشت قرمز و سفید در یخچال در مراکز عرضه این محصولات، افزود: برای پیشگیری از بیماری‌ها بویژه مسمومیت‌های غذایی، نگهداری فرآورده‌های خام دامی در شرایط دمایی مناسب یخچال از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی از مردم خواست تا در صورت مشاهده هر گونه تخلف به شبکه‌های دامپزشکی اطلاع دهند تا با پیگیری کارشناسان دامپزشکی، متخلفان برای صدور احکام به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

انتهای پیام / ط آ

 فرآورده‌های خام دامی از مراکز معتبر تهیه شود

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
سروش خبر
ایتا خبر
ویسپی خبر
گپ خبر
آی گپ خبر
بله خبر
توییتر خبر
اینستاگرام خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر