مدیر کل ستاد بحران استان اصفهان گفت: شب گذشته در چند نوبت بارش‌های رگباری در مناطقی از استان رخ داد که خوشبختانه خسارت جدی برجای نگذاشت.

منصور شیشه‌فروش مدیر کل ستاد مدیریت بحران استان اصفهان در گفتگوی با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان با اشاره به بارش‌های رگباری شب گذشته در استان اظهار داشت: در چند نوبت بارش‌های رگباری در مناطقی از استان رخ داد که خوشبختانه خسارت زیادی برجای نگذاشت و روان‌آب‌های ایجاد شده به بستر رود خانه هدایت شده اند.

وی افزود: یک روان‌آب در برخوار منطقه مرق و دنبه و یک روان‌آب هم در نطنز جاری شد که آسیبی به همراه نداشت.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استان ادامه داد: بارش در شهرستان نطنز ۱۱ میلی متر گزارش شده و در مناطقی مانند اردستان، ورزنه، خوانسار، اردستان و برخوار بارش‌های رگباری اتفاق افتاد که با توجه به اطلاع‌رسانی‌های صورت گرفته و تمهیدات به عمل آمده، خسارتی وارد نشد.

منصور شیشه فروش تصریح کرد: شب گذشته طوفان با سرعت ۶۰ کیلو متر بر ساعت در مناطق شرقی اصفهان اتفاق افتاد که منجر به شکستن تعدای درخت و آسیب رسیدن به ۶ دستگاه خودرو شد.

انتهای پیام/ی
 


بارش‌های شب گذشته خسارتی در پی نداشت

برچسب ها: مدیریت بحران ، حوادث
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.