محققان دریافتند خواب خوب در کاهش تمایل به مصرف مواد خوراکی شور و شیرین و مواد خوراکی پرکالری تاثیر دارد.

تأثیر خواب خوب در کاهش اشتها به خوراکی‌های شور و شیرینبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، به گفته محققان دانشگاه کیپ تاون آفریقای جنوبی، خواب کمتر از ۷ ساعت با افزایش ریسک بیماری قلبی و اختلالات متابولیکی مرتبط است اما افزایش طول مدت خواب می‌تواند به کاهش این خطرات کمک کند.

محققان در این مطالعه دریافتند افزایش طول مدت خواب با بهبود میزان حساسیت انسولین و کاهش در میزان کلی اشتها، تمایل به مصرف مواد خوراکی شور و شیرین، مصرف روزانه مواد قندی آزاد، و درصد میزان کالری روزانه حاصل از پروتئین تأثیر دارد.


بیشتر بخوانید:ارتباط بین خوابیدن جلوی تلویزیون روشن و اضافه وزن در زنان


در این مطالعه، داده‌های مربوط به ۱۳۸ فرد سالم با خواب کوتاه مدت، افراد دارای اضافه وزن و با خواب کوتاه مدت یا افراد مبتلا به علائم فشارخون بالا با خواب کوتاه مدت بررسی شد.

منبع : مهر

انتهای پیام/

تأثیر خواب خوب در کاهش اشتها به خوراکی های شور و شیرین

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار