چند وقتی است که هنر تئاتر درگیر حواشی‌های متعددی شده و حمایت سلبریتی‌ها به این مسائل دامن زده است.


به گزارش خبرنگار حوزه تئاتر  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، تئاتر هنری است که از دیرباز تاکنون طرفداران خود را داشته و نوعی هنر مردمی به شمار می‌آید.

تعزیه خوانی، نمایش عروسکی، نمایش کمدی و خیابانی از جمله محبوب‌ترین گونه‌های تئاتر میان مردم هستند. معمولا نمایشی که در حاشیه تماشاخانه ها، خیابان‌ها و ... اجرا می‌شود، بیش از نمایش‌هایی که در سالن‌ها و صحنه‌های لاکچری بر روی پرده می‌رود، مورد استقبال قرار می‌گیرد.

اما چند وقتی است که این هنر قدیمی دستمایه برخی افراد نابلد و مدیران بی دغدغه شده و از فضای مردمی به فضای لاکچری تبدیل شده است.

گرانی بلیت‌های تئاتر، اجرای نمایش‌های سخیف و بی محتوا و به حاشیه رانده شدن هنرمندان متخصص این عرصه از جمله آسیب‌هایی است که در نتیجه کم‌کاری برخی مدیران در بحث نظارتی و حمایتی و همچنین دخالت‌های بیجای سلبریتی‌های سینما دامنگیر این هنر شده است.

چرا باید قیمت بلیت یک نمایش به دلیل حضور بازیگران مشهور به اصطلاح نجومی باشد؟ بازیگرانی که مدت‌ها از صحنه دور بوده اند، اکنون در فضای تئاتر دنبال چه چیزی هستند؟ آیا وقت آن نرسیده که چهره‌های مطرح به جای قبضه کردن نمایش ها، بازیگران جوان را حمایت کنند تا آن‌ها هم در این وضعیت نفسی بکشند و اسمی در کنند؟

چرا یک سلبریتی مشهور به دلیل حضور خود در یک نمایش، مدام پوستر و تبلیغات آن را در صفحه شخصی به اشتراک می‌گذارد و مخاطبان با فریب او به تماشای نمایشی می‌روند که به جای پیام اخلاقی، انعکاس دردی از جامعه و ... پیام‌های ضداخلاقی را ترویج می‌دهد؟!

کارگردان نمایشی که در آن دختر و پسر حرکات ناموزون انجام می‌دهند و پسر به دختر پیشنهادات نامتعارف می‌دهد، می‌گوید «جامعه مخاطب ما بیشتر دانشجویان رشته تئاتر هستند»!  یعنی دانشجویان باید با دیدن نمایشی که کاملاً غرب زده است و حتی پوشش و گریم بازیگران هم ضداخلاقی است، درس یاد بگیرند؟ وقتی قدرت اجرای بازیگران نمایش بسیار بالاست، چرا در محتوای آن دقت کافی وجود ندارد؟

حمایت‌های بی اساس سلبریتی‌ها از این نوع نمایش‌ها برای کسب شهرت تا کی ادامه خواهد داشت؟ اداره کل هنر‌های نمایشی و وزارت ارشاد تا کی قرار است در خواب غفلت و بی تفاوتی به سر ببرند؟!

 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
میثم
۱۱:۰۳ ۰۶ تير ۱۳۹۸
این دیگه چه مسخره بازیه واقعا متاسفم .....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۸ ۰۴ تير ۱۳۹۸
اینا همه بازیگرند نقاب به صورت میزنند
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۲۲ ۰۴ تير ۱۳۹۸
من که در کل سلبریتی هارو قبول ندارم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۰۴ ۰۴ تير ۱۳۹۸
اخه همین الان اگه بین مردم رای گیری بشه راحت هشتاددرصد مردم اینارو اصلا قبول ندارن اینا بین مردم باغیرت و وطن پرست کشور هیچ ابرویی ندارن همه شون دروغگو هستن اینا جایشون ایران نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۷ ۰۴ تير ۱۳۹۸
آقایون خانومها بسم الله سینما و تئاتر سخیف رو تحریم کنید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۶ ۰۳ تير ۱۳۹۸
نباید جلوی ترویج فرهنگ ضد اخلاقی کوتاه اومد بلکه باید همه با هم جلوشو بگیریم انشاءالله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۳ ۰۳ تير ۱۳۹۸
فقط بایدبه حال هنروتئاترایران تاسف خوردواقعاوزارت ارشادچکارمیکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۱ ۰۳ تير ۱۳۹۸
خدایا مسئولین سرزمین مارا از خواب غفلت بیدار کن .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۱۲ ۰۴ تير ۱۳۹۸
باید با سلبریتی های بیسواد برخورد جدی شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۳ ۰۳ تير ۱۳۹۸
واقعا که
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۹ ۰۳ تير ۱۳۹۸
حماقت محض هست که بری پولت رو بدی به سلبریتی ها و یه سری فیلم بیخود ببینی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۷ ۰۳ تير ۱۳۹۸
سلام و نهایت ادب و احترام
خیلی متاسفم چرا از این جور فیلم ها ساخته میشه ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۷ ۰۳ تير ۱۳۹۸
خیلی وقته که ادم دیگه بابچه هاش جرات نمیکنه سینما بره تأثیرکه جای خوددارد هرازچندگاهی هم گزارشی دراین موردپخش میشه ولی هیچ رسیدگی در کارنیست فکرکنم باید قوه قضاییه بیادوسط
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۰ ۰۳ تير ۱۳۹۸
واقعن تو بعضی فیلما حرفایی میزنن یا حرکاتی میکنن که آدم خجالت میکشه کنار خانواده فیلم رو ببینه انگار فیلما دیگه تک نفری شدن خودت تنهایی باید بشینی ببینی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۷ ۰۳ تير ۱۳۹۸
واقا جای تاسف است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۸ ۰۳ تير ۱۳۹۸
هردم از این در بری میرسد
Iran (Islamic Republic of)
شادان
۱۵:۰۴ ۰۳ تير ۱۳۹۸
اخه من موندم کی اسم بعضی از بازیگرهارو سلبریتی گذاشته؟؟؟ولا حیفه مردم اینقد بعضی ها رو بزرگ میکنن.خب که چی بشه؟؟؟
۱۲۳
آخرین اخبار