در دیدار ستاری با مدیرکل مرکز علم و فناوری جنبش عدم تعهد مطرح شد؛

معرفی دیپلماسی علم و فناوری توسط ایران به جنبش عدم تعهد

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با آمیتاوا باندوپادهی مدیرکل مرکز علم و فناوری جنبش عدم تعهد دیدار کرد.

به گزارش  حوزه فن‌آوری‌گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، آمیتاوا باندوپادهی مدیرکل مرکز علم و فناوری جنبش عدم تعهد در دیدار با سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، درباره فعالیت این مرکز، اظهار کرد: تاسیس مرکز علم و فناوری NAM در هفتمین اجلاس سران کشور‌های عضو جنبش عدم تعهد در دهلی نو در سال ۱۹۸۵ به تصویب اعضا رسید و در نهایت، سال ۱۹۸۹ در شهر دهلی نو آغاز به کار کرد.

ارتقای همکاری‌‏های علمی و فناوری کشورهای عضو جنبش عدم تعهد  هدف مرکز NAM

وی افزود: هم اکنون این مرکز با عضویت ۴۷ کشور عضو جنبش تعهد فعالیت می‌کند و از مهمترین اهداف آن ارتقای همکاری‌‏های مشترک علمی و فناوری کشور‌های عضو است.

به گفته مدیرکل مرکز علم و فناوری جنبش عدم تعهد، تاکنون برنامه‌های مشترکی بین این مرکز با ایران اجرایی شده است.

باندوپادهی، ضمن تمجید از جهش جایگاه ایران در حوزه علم و فناوری در جهان، مدل توسعه فناوری‏های پیشرفته در ایران را مدلی مطلوب و قابل تامل دانست و خواستار به اشتراک گذاشتن تجربیات علمی و فناوری ایران با دیگر کشور‌های عضو جنبش عدم تعهد شد.

گسترش زیست‌بوم نوآوری ابزار پیشبرد اقتصاد دانش‌بنیان

ستاری نیز در این دیدار، با تاکید بر نقش مهم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در تحقق اقتصاد دانش بنیان، گفت: گسترش زیست بوم فناوری و نوآوری در کشور ابزار پیشبرد اقتصاد دانش بنیان است.

وی ضمن تایید درخواست مدیرکل مرکز علم و فناوری جنبش عدم تعهد، برگزاری دوره‌‏های آموزشی و کارگاه‏‌های مشترک در حوزه فناوری‏‌های پیشرفته برای به اشتراک گذاری تجربیات دانشمندان ایرانی در کشور‌های در حال توسعه را اقدامی عملی و مثبت ارزیابی کرد.

موضوع نانوفناوری و دیپلماسی علم و فناوری نخستین بار توسط ایران به کشور‌های عضو مرکز معرفی شد و در هر دو حوزه، ایران میزبان دو رویداد بین المللی در سال‌های گذشته بوده است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار