ضرورت توسعه باغ موزه گیاهان دارویی به عنوان مجموعه تحقیقی و گیاه درمانی

استاندار آذربایجان شرقی در بازدید از باغ موزه گیاهان دارویی و معطر ائل گلی، بر لزوم توسعه این باغ موزه به عنوان یک مجموعه تحقیقی و گیاه درمانی تاکید شد.

لزوم توسعه باغ موزه گیاهان دارویی به عنوان مجموعه تحقیقی و گیاه درمانیبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،محمدرضا پورمحمدی استاندار آذربایجان شرقی در حاشیه این بازدید با تقدیر از فعالان این عرصه، بر توسعه و گسترش این طرح تاکید کرد.

باغ موزه گیاهان دارویی و معطر ائل گلی به دلیل دربرداشتن بیش از ۵۳ گونه گیاه دارویی و معطر و وسعت ۳هزار مترمربع، مورد استقبال دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و متخصصان و دانشجویان این حوزه است که عمدتا با هدف حفظ گونه‌های گیاهی دارویی و استفاده از آن‌ها در درمان برخی بیماری‌ها ایجاد شده است. این در حالی است که ۵۰۵ گونه گیاه دارویی در استان به ثبت رسیده است.

این باغ که با مشارکت مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان ایجاد شده، اولین و تنها مرکز در نوع خود در شمال غرب کشور می‌باشد که در ضلع شمال شرقی مجموعه تاریخی تفریحی ائل گلی و جنب پارک اوتیسم واقع شده است.

تولید بذر بیش از ۳۵ گونه گیاهی با هدف تشکیل بانک بذر و احداث ژرم پلاس زنده از اهداف مهم ایجاد و توسعه این باغ موزه است.

این باغ موزه، به نوعی مخزن ژنتیکی گیاهان دارویی در شمال غرب کشور محسوب می‌شود.

سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری تبریز در نظر دارد توسعه این طرح را در تمامی پارک‌های سطح شهر جهت تشویق شهروندان به استفاده از گیاهان دارویی، وارد فاز اجرایی کند.

 

انتهای پیام/

 

باغ موزه، به نوعی مخزن ژنتیکی گیاهان دارویی در شمال غرب کشور محسوب می‌شود

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار