آشنایی با روش تهیه پای هلو

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه پای هلو را برای شما شرح دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هلو، این میوه لذیذ، سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است. از جمله این مواد می‌توان به ویتامین B، پتاسیم و آهن اشاره کرد. یک هلوی کوچک این توانایی را دارد که ۱۵ درصد از ویتامین ث موردنیاز را برای بدن تامین کند. هلو برای مراقبت از پوست و استحکام استخوان‌ها نیز موثر است. در ادامه قصد داریم طرز تهیه پای هلو را برای شما شرح دهیم.

آشنایی با روش تهیه پای هلو

مواد لازم:

آرد: ۲ و نیم پیمانه
تخم‌مرغ: ۳ عدد
شکر: ۱ پیمانه
ماست: ۱ پیمانه
روغن مایع: یک‌سوم پیمانه
کره: ۱۰۰ گرم
بیکینگ‌پودر: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
هلو: ۱ تا ۲ عدد

طرز تهیه:

۱- مدتی قبل از شروع کار، موادی که داخل یخچال هستند را بیرون بیاورید تا با محیط هم‌دما شوند.

۲- فر را روشن کنید و درجه آن را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود.

۳- قالب‌ها را آماده کنید.

۴- آرد و بیکینگ پودر را با یکدیگر ترکیب و چند بار الک کنید.

۵- شکر و کره نرم شده و روغن مایع را حدود ۵ دقیقه با یکدیگر هم بزنید تا رنگ روشن پیدا کند و کشدار شود.

۶- تخم‌مرغ‌ها را تک‌تک به مواد بیافزایید، هر کدامشان را ۳۰ ثانیه هم بزنید.

۷- همراه با آخرین تخم‌مرغ وانیل را نیز اضافه کنید.

۸- ماست را اضافه و همزن را خاموش کنید.

۹- مخلوط بیکینگ پودر و آرد را ذره ذره به مواد اضافه کنید و با استفاده از لیسک آن‌ها را آرام هم بزنید.

۱۰- این خمیر را در قالب‌ها بریزید. (برای این که مواد هنگامی که در فر هستند سر ریز نشوند بهتر است آن‌ها را تا دو سوم پر کنید.)

۱۱- هلو را با پوست اسلایس نازک کنید و روی خمیر یک تا دو اسلایس بگذارید.

۱۲- سینی‌ای که قالب‌ها را در آن قرار دادید را در فر قرار دهید و بگذارید ۳۰ دقیقه در آن بماند.

۱۳- بعد از طی این مدت سینی را از فر خارج کنید و پس از این که خنک شد روی آن پودر قند بپاشید و در ظرف بچینید.

منبع: برترین ها

انتهای پیام/

طرز تهیه پای هلو؛ از خوشمزه‌های تابستان! 

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار