
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، محمد رضا شایقی، رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان خلخال در بازدید از عملیات مرمت برج های خشتی روستای شال گفت: مرمت برج های خشتی با همکاری و مشارکت انجمن های مردم نهاد روستای شال و دهیاری روستا انجام می شود.
وی افزود: نقشه مرمتی برج ها تهیه شده و قرار است بدون هزینه کرد بخش دولتی و با تامین اعتبار از سوی مردم نهادها و دهیاری شهرستان این پروژه اجرا شود.
رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان خلخال با بیان اینکه این برجها مربوط به دوره صفویه است، گفت: در داخل روستای شال سه برج با کاربردی نظامی مطالعه شده که یکی نیمه سالم بوده و دو مورد دیگر از بین رفته است.
شایقی با تاکید به اینکه برج نیمه سالم در حال مرمت است و بعد از اتمام این برج دو مورد دیگر نیز احیا خواهد شد، اظهار کرد: تمامی عملیات مرمت از سوی اداره میراث فرهنگی شهرستان نظارت می شود.
وی با تاکید به اینکه روستای شال از روستاهای گردشگری شهرستان خلخال بوده و به دلیل واقع شدن در مسیر جاده کلور- درام از نظر گردشگری حائز اهمیت است، افزود: مرمت برج های تاریخی منجر به جذب گردشگر به روستا و در ادامه توسعه گردشگری منطقه خواهد شد.
رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان خلخال تصریح کرد: با توجه به پیشرفت فیزیکی مطلوب پروژه، عملیات مرمت تا یک ماه دیگر به اتمام می رسد.
انتهای پیام/ع