کد خبر: ۷۰۰۲۳۶۸
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۸

محققان فرانسوی طی یک پژوهش دریافتند مصرف شکر حتی اگر اندک باشد، ریسک بروز انواع سرطان را افزایش می‌دهد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد مصرف حتی یک لیوان چای شیرین یا یک لیوان آبمیوه ریسک بروز سرطان در افراد را افزایش می‌دهد.

محققان دانشگاه سوربن فرانسه در تازه‌ترین تحقیقات خود دریافتند، مصرف روزانه قند و شکر حتی اگر به مقدار اندک باشد ریسک بروز تمام سرطان‌ها را ۱۹ درصد افزایش می‌دهد.

این پژوهش ۱۰۰ هزار نفر را تحت بررسی قرار داده و تجزیه و تحلیل داده‌های به دست آمده از آن به خوبی نشان می‌دهد که مصرف نوشیدنی‌های شیرین تا چه حد ریسک بروز سرطان و دیگر بیماری‌ها را افزایش می‌دهد.

محققان فرانسوی در پی شیوع بی رویه سرطان میان جوانان و حتی کودکان پژوهشی را انجام دادند که نتیجه آن تأکید می‌کند، افراد مصرف قند، شکر، نوشیدنی شیرین و شیرینی را محدود کنند.

حتی یک لیوان چای شیرین شما را مبتلا به «سرطان» می‌کند

نیکولای پتروسکی، محقق دانشگاه فلیندرز در استرالیا می‌گوید: باور مردم بر این است، نوشیدنی‌هایی که به اسم طبیعی در فروشگاه‌ها به فروش می‌روند سالم‌تر هستند؛ این تصور کاملا غلط است و نوشیدنی‌های این چنینی حاوی مقادیر زیادی شکر هستند که نه تنها ریسک بروز انواع سرطان را افزایش می‌دهند، بلکه با اضافه‌وزنی که در پی مصرف آن‌ها پدید می‌آید، بیماری‌های قلبی و دیابت را به بار می‌آورند.

منبع : فارس

انتهای پیام/

حتی یک لیوان چای شیرین شما را مبتلا به «سرطان» می‌کند

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
حقیقت
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۴
چرا ادم های قدیم در گذشته در مصرف شکر و قند نسبت به امروز رعایت نمی کردن
هیچ خبری از سرطان نبود
مگر هر چه اجنبی ها گفتن باید باور کنیم
ش ه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۴
سموم سفید : شکر ، نمک، آرد، قند
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر