معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از فعالیت ۳۹۵ واحد مرغداری گوشتی در سطح استان اردبیل خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، نوبخت اژدری، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل بعدازظهر امروز در جلسه بررسی تولیدات واحد‌های مرغداری اردبیل گفت: استان اردبیل دارای ۳۹۵ واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه بوده که تلاش و جدیت بر این است تا میزان تولید در این واحد‌ها را توسعه و گسترش دهیم.

وی افزود: میزان جوجه‌ریزی در تیرماه امسال در حدود دو میلیون قطعه بوده که پیش بینی می‌شود از این میزان سه هزار و ۷۱۵ تن گوشت تولید شود که این میزان نسبت به ماه گذشته حدود ۱۰ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل بیان کرد: از این میزان گوشت تولیدی دو هزار و ۶۴۶ تن در داخل استان مصرف می‌شود و مابقی در حدود ۵۱۵ تن به استان‌های همجوار به صورت لاشه و یا زنده صادر می‌شود.

اژدری گفت: تامین به موقع نهاده‌های مورد نیاز مرغداران سبب افزایش جوجه‌ریزی در مرغداری‌ها شده و در نهایت شاهد افزایش تولید گوشت مرغ در تیرماه ۹۸ هستیم و پیش بینی می‌شود در آینده به جهت رفع موانع نهاده‌ها جوجه ریزی بیش از ماه‌های قبل را شاهد باشیم.

وی تصریح کرد: در تیرماه امسال بیش از یک هزار و ۹۴۹ تن کنجاله سویا و دو هزار و ۲۰۰ تن ذرت در بین مرغداران استان توزیع شده است.

انتهای پیام/ح

افزایش ۱۰ درصدی تولید گوشت در اردبیل

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.