به همت سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران؛

هیئت‌های مذهبی مهاجران افغانستانی ساماندهی می شود

نشست ساماندهی هیئت‌های مذهبی اتباع و مهاجران افغانستانی با حضور معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران برگزار شد.

به گزارش حوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از روابط عمومی اداره کل سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران، نشست ساماندهی هیئت‌های مذهبی اتباع و مهاجران افغانستانی با حضور حجت الاسلام بابادائی سامانی، معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران، حاجی، مدیر کل اتباع استانداری و جمعی از مسئولان هیئت‌های مذهبی افغانستانی امروز چهارشنبه نهم مردادماه در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد.

ساماندهی هیئت‌های مذهبی اتباع و مهاجرین افغانستانی

حجت الاسلام بابادائی سامانی معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران، حضور عزیزان مهاجر افغانستانی در کشور را فرصتی مغتنم برای ایرانی‌ها و دوستان افغانستانی دانست و افزود: ما باید این فرصت حضور را برای آشنایی هرچه بیشتر نقاط مشترک فرهنگی- عقیدتی دو ملت، مغتنم بشماریم و برای قوی‌تر کردن پیوندی که از قبل وجود داشته، تلاش مضاعف کنیم.

معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران، سازمان تبلیغات اسلامی را نهادی مردمی معرفی کرد و بنا بر وظایفی که تعریف شده، عنوان کردند که تلاش ما این است که کار‌ها به دست خود مردم انجام شود و ما وظیفه حمایت از آن فعالیت‌ها را برعهده داریم. درباره اتباع نیز این مورد وجود دارد و ما به عنوان سازمان تبلیغات اسلامی از تمامی فعالان فرهنگی اتباع می‌خواهیم که اگر در زمینه‌های مختلف فرهنگی، ایده و طرح خاصی دارند، پیش قدم شوند و ما نیز سعی می‌کنیم از همه این فعالیت‌ها در چارچوب وظایف خود حمایت مادی و معنوی کنیم.

ساماندهی هیئت‌های مذهبی اتباع و مهاجرین افغانستانی

وی در خصوص ساماندهی هیئت‌های مذهبی اتباع نیز گفت: به زودی با مشورت فعالان و مسئولان هیئت‌های مذهبی، برای ساماندهی و نظم بیشتر هیئت‌های مذهبی و رسمی‌تر شدن فعالیت‌های این هیات ها، کارگروهی تشکیل می‌دهیم که به طور مشخص وظیفه نظم بخشیدن به کار این هیئت‌ها را در تمام طول سال برعهده داشته باشد.

در ادامه این نشست مسئولان هیئت‌های مذهبی اتباع نیز پیشنهاداتی برای نظم بخشیدن به فعالیت‌های هیئت‌ها بیان داشتند و عنوان کردند که طی سه سال گذشته، جمع آوری بانک اطلاعات این هیئت‌ها انجام شده و تا کنون مشخصات حدود ۵۳۰ هیئت ثبت شده اند، اما اختلافاتی در این تعداد وجود دارد که باید مجددا بررسی شود. گردهمایی مسئولان و روحانیان این هیئت‌ها برای ساماندهی، راه اندازی سایت ویژه هیات‌های اتباع و برگزاری انتخابات برای تشکیل کارگروهی ویژه جهت ساماندهی به فعالیت‌های هیات‌های مذهبی از دیگر مواردی بود که در این نشست مطرح و مورد توجه قرار گرفت.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار