خبر خوش وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای خبرنگاران/امضای تفاهم‌نامه بین وزارتخانه‌های ارشاد و راه برای تامین مسکن خبرنگاران / افزایش ۲ برابری یارانه نشریه‌ها

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار با اعلام خبری فعالان این عرصه را غافل گیر کرد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، سید‌عباس صالحی در حاشیه مراسم گرامیداشت روز خبرنگار در گرگان درباره سابقه کار و بیمه خبرنگاران و سختی کار آنها اظهار داشت: امتیازات جدیدی را در این بخش در نظر گرفته‌ایم اما شامل حال خبرنگاران رسانه ملی نمی‌شود،اما امیدواریم با افزایش اعتبارات در بخش تسهیلات بتوانیم خدماتی به خبرنگاران رسانه ملی ارائه دهیم.

وی بابیان اینکه خبرنگاران درحوزه پیشگیری از مفاسد اقتصادی و کشف آن نقش بسزایی دارند گفت: از خبرنگاران حمایت می‌کنیم تا با رعایت حریم خصوصی و اخلاق حرفه‌ ای بتوانند در این موضوع کار‌های لازم را انجام دهند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان نیز در این مراسم، خبرنگاران را چشم وگوش وقلب مردم دانست و گفت: مشکلات بیمه وتامین کاغذ نباید دغدغه خبرنگاران باشد.

کشمیری همچنین از وزیر خواست: با توجه به وقوع سیل در استان، توجه بیشتری به تخصیص اعتبارات داشته باشد.
 

امضای تفاهم‌نامه بین وزارتخانه‌های ارشاد و راه برای تامین مسکن خبرنگاران / افزایش ۲ برابری یارانه نشریه‌ها

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از امضای تفاهم‌نامه بین وزارتخانه‌های ارشاد و راه برای تامین مسکن خبرنگاران خبر داد و گفت: امیدواریم پیرو تأکیدات رئیس جمهور مبنی بر اقدامات برای تأمین مسکن اقشار مختلف، این پیشنهاد مسیر خوبی را طی کند.

سید عباس صالحی  اظهار داشت: شعار و رویکرد این دولت در وزارت فرهنگ و ارشاد این است که که ایران فقط تهران نیست و تلاش داریم تا با حضور در استان‌ها و همراهی با فعالان فرهنگ، هنر و رسانه این شعار را عملی کنیم.

او افزود: در آغاز سال اتفاقی رخ داد و سیل ۲۵ استان کشور را در بر گرفت که این حادثه از استان گلستان آغاز شد و قصد داریم با این حضور یادی کنیم از رنج و سختی‌هایی که مردم این استان در آغازین روز‌های سال داشتند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: با توجه سهمی که رسانه‌های ما و رسانه‌های استانی در اطلاع‌رسانی و افزایش همکاری و مشارکت در حادثه سیل داشتند امروز آمدیم در استان تا تشکر و قدردانی داشته باشیم.

صالحی با بیان اینکه در سه، چهارسال اخیر اتفاقات شگرفی در حوزه فناوری اطلاعات رخ داده است، گفت: اگر به جهشی که در کشور در این سال‌ها رخ داده است توجه نکنیم، در رویکردها، پیشنهاد‌ها و انتقاد‌ها در حوزه رسانه به مسیر غلطی خواهیم رفت.

او خاطرنشان کرد: باید تحولات کلی و زیرساخت‌هایی که در حوزه رسانه و فناوری اطلاعات ایجاد شده است را مورد توجه قرار دهیم تا انتقاد‌ها و مشکلات بر روی هم تلنبار نشود.

صالحی با بیان اینکه ضریب نفوذ اینترنت در دولت تدبیر و امید از ۲۰ درصد به ۸۶ درصد رسیده است، افزود: ضریب پهنای باند سیار از ۱۰ درصد به ۷۳.۶ درصد رسیده و کشور ما از نظر استفاده شهروندان از تلفن‌های هوشمند جایگاه پانزدهم کشور را دارد. مصرف اینترنت در ایران به طور متوسط روزانه ۱۶۰ دقیقه است. این آمار‌ها نشان می‌دهد شاهد تغییرات گسترده در حوزه رسانه‌ها هستیم.

او بیان داشت: امروز هر فردی با یک گوشی تلفن همراه هوشمند و اینترنت می‌تواند در یک لحظه، بدون هزینه یا با کمترین هزینه به منابع زیادی از اطلاعات دست پیدا کند. این اتفاق بر رسانه‌های ما اثر گذاشته است و باید به فکر راه حل باشیم.

وزیر فرهنگ و ارشاداسلامی گفت: بی‌توجهی به متغیر‌های جدید، مسائل مربوط به رسانه‌ها را شاید کم کند، اما حل‌شدنی نخواهدبود، زیرا اتفاقات گسترده در زیرساخت فناوری‌های ارتباطی و اجتماعی رخ داده کا رسانه‌ها باید کارکرد‌های خود را متناسب با آن‌ها تغییر دهند.

او اظهارداشت: کارکرد‌های اطلاع‌رسانی و حزبی و سیاسی رسانه‌های مکتوب کمرنگ‌تر شده است، اما قابل حذف نیست. در انتخابات‌های اخیر دیدیم که رسانه‌های رسمی نتوانستند به اندازه فضای مجازی موثر باشند یا اثربخشی آن‌ها کافی نبود.

صالحی خاطرنشان کرد: رسانه‌ها به عنوان یک نهاداجتماعی باید بتوانند در توسعه نقش داشته باشند و به کاهش آسیب‌های اجتماعی و محیطی کمک کنند؛ به نحوی که حاکمیت و ملت حس کنند یکی از نقش‌های قابل توجه رسانه، فعالیت به عنوان یک نهاد فعال اجتماعی است.

وی بیان داشت: در هر استانی افق و برنامه‌ای ترسیم شده است که رسانه‌های محلی و منطقه‌ای و نمایندگی رسانه‌های سراسری باید برای تحقق این برنامه‌ها کمک کنند.

وزیر فرهنگ و ارشاداسلامی با بیان اینکه سرانه درآمد استان گلستان پایین‌تر از برخی استان‌های دیگر است، گفت: این در حالی است که گفته می‌شود تولید موادخام در این استان بسیار زیاد است، اما در سهم درآمد سرانه مردم اثر ندارد. در چنین شرایطی رسانه‌ها باید سهم خود را برای توسعه استان، جذب سرمایه‌گذار و ... ایفا کنند.

او افزود: اگر می‌خواهیم مسئله رسانه‌ها را حل کنیم باید راهبرد‌های خود را به هم نزدیک کنیم و در کارکرد‌ها و روش‌ها نیز تجدیدنظر شود.

صالحی راه‌اندازی شورای حل اختلاف فرهنگ، هنر و رسانه در استان‌ها، فعال کردن شورای اطلاع‌رسانی، اختصاص بودجه به دستگاه‌های اجرایی برای امر اطلاع‌رسانی و تسهیل بیمه خبرنگاران را از برنامه‌های وزارت فرهنگ و ارشاداسلامی برشمرد و گفت: در حال حاضر ۶ هزار و ۴۳۰ خبرنگار عضو صندوق اعتباری هنر هستند و از خدمات بیمه‌ای استفاده می‌کنند.

او اظهارداشت: تا پایان تابستان هر خبرنگاری که براساس ضوابط صندوق هنر برای بیمه ثبت نام کند، تحت پوشش قرار خواهدگرفت.

وزیر فرهنگ و ارشاداسلامی گفت: تسهیلات صندوق اعتباری هنر برای خبرنگاران استان‌های سیل‌زده از جمله گلستان را تا سه برابر افزایش خواهیم داد.

تأمین مسکن برای خبرنگاران

او درباره تأمین مسکن خبرنگاران افزود: در این باره صحبت‌هایی با وزیر راه و شهرسازی داشتیم تا برای اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه تفاهم‌نامه‌ای مشابه نیرو‌های مسلح برای ساخت و تأمین مسکن این قشر تأثیرگذار داشته باشیم. خوشبختانه آقای اسلامی از این پیشنهاد استقبال کردند و امیدواریم پیرو تأکیدات رئیس جمهور مبنی بر اقدامات برای تأمین مسکن اقشار مختلف، این پیشنهاد مسیر خوبی را طی کند.

ارائه اینترنت رایگان یکساله به خبرنگاران، افزایش دو برابری یارانه نشریه‌ها در استان‌های سیل‌زده و ... از دیگر خبر‌های وزیر فرهنگ و ارشاداسلامی برای خبرنگاران بود.


انتهای پیام/ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.