مدیر جهادکشاورزی شهرستان همدان با اشاره به نبود واحد های فرآوری در استان همدان، از برگزاری سومین جشنواره سیر و موسیر همدان خبر داد.

برگزاری سومین جشنواره سیر و موسیر در همدان/ برداشت 22 هزار تن سیر در سالبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان ، حسین فضلی مدیر جهادکشاورزی شهرستان همدان بیان کرد: سومین جشنواره سیر و موسیر از ۳۰ مرداد تا یکم شهریورماه با مشارکت اهالی روستای سولان، دهیاری و شورای اسلامی، فرمانداری  و جهادکشاورزی شهرستان و سایر ادارات برگزار می‌شود.

فضلی با بیان اینکه سالیانه حدود ۱۳۰۰ هکتار از اراضی آبی شهرستان همدان زیرکشت سیر قرار می‌گیرد، بیان کرد:  سالیانه حدود ۲۲ هزار تن سیر از اراضی همدان برداشت می شود.

او با اشاره به نبود واحد های فرآوری در استان همدان خاطر نشان کرد: بخش قابل توجهی از سیر تولیدی به علت نبود واحد‌های فرآوری و بسته بندی استاندارد، روانه بازار‌های داخلی و خارجی می‌شود و درآمد چندانی ازاین محل نصیب تولیدکنندگان نمی‌شود.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان همدان یکی از اهداف این جشنواره را شناساندن سیر با کیفیت و مرغوب همدان به علاقمندان عنوان کرد و گفت: این جشنواره با جذب توریست و توسعه گردشگری شهرستان  به رونق اقتصادی منطقه و ایجاد اشتغال پایدار خواهد شد.

انتهای پیام/د.ا

خروج بخش قابل توجهی از سیر همدان به علت نبود صنایع فرآوری

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.