معاون امور صنایع وزیر صمت مطرح کرد؛

ایران جزو ۷ کشور تولید کننده فلزات گرانبها در جهان/ایجاد شهرک تخصصی لازمه توسعه کارگاه‌های کوچک طلا

مقیمی گفت: با ایجاد شهرک تخصصی می‌توان بستر را برای توسعه کارگاه‌های کوچک و خوشه های صنعتی طلا فراهم کرد.

ایران جزو ۷ کشور برتر تولید کننده فلزات گرانبها/ایجاد شهرک تخصصی لازمه توسعه کارگاه‌های کوچک طلابه گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شاتا، بررسی وضعیت صنعت فلزات گران‌بها و جواهرآلات با محوریت تبیین راهکار‌هایی برای رفع چالش‌های پیش روی توسعه تولید در این صنعت با حضور معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن وتجارت برگزار شد.

در این نشست تخصصی ایجاد شهرک صنعتی طلا، اصلاح ساختار صنفی و ایجاد بستری برای اخذ شرایط احراز دریافت مجوز صنعتی توسط SME‌های فعال در صنعت فلزات گرانبها و رفع برخی از مسائل گمرکی، ارزی و... مطرح و راهکار‌های اجرایی برای بهبود وضعیت این هنر صنعت اتخاذ شد.

فرشاد مقیمی در این نشست که با حضور نمایندگانی از تشکل‌های تخصصی صنعت فلزات گرانبها و همچنین مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی تهران و برخی از دست اندرکاران خوشه صنعتی طلا برگزارشد، به اهمیت این صنعت در افزایش ارزآوری به کشورپرداخت و گفت: ایران جزو ۷ کشور تولید کننده فلزات گرانبها بوده و توجه به این هنرصنعت درایجاد رونق در صنعت کشور بسیار تاثیر‌گذار است.

معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن وتجارت در ادامه با اشاره به اتخاذ راهکار‌هایی برای رفع مشکلات تولیدکنندگان این صنعت و بهره‌مندی از سیاست‌های حمایتی وزارت صنعت، معدن وتجارت در مسائل ارزی وگمرکی گفت: با ایجاد شهرک تخصصی برای این صنعت می‌توان بستر را برای توسعه کارگاه‌های کوچک و توسعه خوشه صنعتی طلا فراهم کرد.

مقیمی تحقق این برنامه را نیازمند حضور فعال تشکل‌های صنعتی برشمرد و افزود: تاسیس شهرک تخصصی برنامه‌ای میان مدت برای توسعه این هنر صنعت است و با همکاری سازمان صنایع کوچک وشهرک‌های صنعتی ایران می‌توان بستر‌های تحقق آن را فراهم کرد.


بیشتر بخوانید: افزایش ۵۵ هزار تومانی سکه امامی/ روند بازار طلا و سکه به ثبات می رسد


وی در ادامه بهبود وضعیت این صنعت در شرایط کنونی را نیازمند اعلام مهمترین چالش‌های این بخش از سوی تشکل‌های صنعتی عنوان کرد و گفت: با طرح مهمترین چالش‌ها و راهکار‌های اجرایی می‌توان سیاستگذاری مبتنی بر نظر تولیدکنندگان تدوین و برای اجرا ابلاغ کرد.

معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن وتجارت در ادامه کسب شرایط دریافت مجوز صنعتی و یا صنفی برای کارگاه‌های کوچک و متوسط را از برنامه‌های کوتاه مدت برای بهبود وضعیت این صنعت برشمرد و گفت: علاوه بر سیاستگذاری‌های کلان، برنامه‌های کوتاه مدتی با همکاری دفاتر تخصصی برای امکان دریافت مجوز برای این کارگاه‌ها وبهره مندی از سیاست‌های حمایتی وزارت صنعت در نظر گرفته خواهد شد.

گفتنی است، SME‌های مستقر در سطح کشور در بخش مصنوعات طلا وجواهر، عمدتا در داخل مراکز جمعیتی شهر‌ها فعالیت می‌کنند ازساختار صنعتی وصنفی مناسبی برخوردار نبوده و تولیدکنندگان این کارگاه‌ها نتوانستند شرایط دریافت مجوز را بدست آورند به همین دلیل وزارت صنعت معدن وتجارت با اتخاذ تدابیری سعی در ساماندهی این کارگاه دارد.

انتهای پیام/

بررسی وضعیت صنعت فلزات گران‌بها و جواهرآلات

 

برچسب ها: اخبار اقتصادی ، صنعت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محسن
۱۱:۵۷ ۲۵ مرداد ۱۳۹۸
واردات بی رویه کالابه نفع ازدواج جوانان هست.هرچه کالابیشترشودقیمت اجناس مختلف بیشترکاهش پیدامیکندهمچنین تولیدکننده کالای خارجی وداخلی درسطح کیفیت واردرقابت میشوندکه دربخش تولیدکالای باکیفیت به نفع ملت هست.کالاهایی که به یک هفته نرسیده واردسطل زباله میشوندبدردنمیخورنداماطلای کثیف محسوب میشوندکالای وارداتی میبایست بدست تولیدکننده مهندسی معکوس شودوبهترترازقبلش ساخته شود.این اتفاق درصنعت موبایل وطلاوجواهروخودروولوازم خانگی نیازاساسی جوانان درازدواج وجهت جلوگیری ازسوخته شدن نسل دهه شصت به بعدلازم هست.یک کارگاه که پوشاک آن بابرندخارجی تولیدشودبه دردایران نمیخورد.حتی موجب ترویج فرهنگ بیگانه میشودیک فرهنگ که ضدفرهنگ هست رادرکارگاه تولیدکردن خیانت به میراث تمدن ایران هست.مانتوهای جلوبازولباس های پاره پوره ازدل فقرمالی ناشی ازگرانی بوجودآمده اند.یاخودمان درانتخاب آن اصرارداشته ایم.طلای گران به بهانه تحریم راخودانتخاب کرده ایم باوجوداینکه معادن طلاداریم
آخرین اخبار