مدیر کل دفتر برنامه ریزی، تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صمت مطرح کرد؛

شرایط توزیع چای وارداتی با ارز ۴۲۰۰ تومانی/ معرفی واردکنندگان متخلف چای به بانک مرکزی

کلامی گفت: مقرر شده ستاد تنظیم بازار واحد‌هایی که چای وارداتی با ارز ۴۲۰۰ تومانی را با قیمت چای وارد شده با ارز نیما به فروش رسانده اند، به بانک مرکزی معرفی کند تا مابه التفاوت از آنان اخذ شود.

شرایط توزیع چای وارداتی با ارز ۴۲۰۰ تومانی/ معرفی واردکنندگان متخلف چای به بانک مرکزیبه گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شاتا محمدرضا کلامی،مدیر کل دفتر برنامه ریزی، تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صمت تصریح کرد:ستاد تنظیم بازار، شرایط توزیع چای وارداتی با ارز ۴۲۰۰ تومانی را مشخص کرد. این مصوبه با توجه به تغییر وضعیت واردات چای از گروه یک به گروه دو و عدم تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی برای واردات این کالا از تاریخ ۱۸ خرداد ماه سال ۱۳۹۸ صادر شده است.

او ادامه داد: بررسی‌ها نشان می‌دهد حجم واردات چای از ابتدای سال ۹۸ تا قبل از این تاریخ که تاریخ تعیین شده برای اخذ مابه التفاوت ۴۸۰۰ تومانی از کالا‌های منتقل شده از گروه یک به گروه دو بوده، قابل توجه بوده است، از این رو مقرر شد سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان با دعوت از تمام واردکنندگان چای نسبت به اخذ آمار موجودی و سوابق قیمت عرضه چای وارد شده با ارز ۴۲۰۰ تومان و ... اقدام کند.

مدیر کل دفتر برنامه ریزی، تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صمت تصریح کرد: طبق مصوبه ستاد تنظیم بازار مقرر است این سازمان نسبت به معرفی واحد‌هایی که چای وارداتی با ارز ۴۲۰۰ تومانی را با قیمت چای وارد شده با ارز نیما به فروش رسانده اند، به بانک مرکزی اقدام کند تا مابه التفاوت از آنان اخذ شود.


بیشتر بخوانید: خرید تضمینی برگ سبز چای از ۷۰ هزار تن فراتر رفت / کاهش ۴ درصدی خرید تضمینی


کلامی درباره نحوه توزیع چای وارداتی با ارز ۴۲۰۹ تومانی نیز گفت: توزیع این چای به قیمت مصوب سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان انجام می‌گیرد و مقرر شد وارد کنندگان چای برای تعریف شبکه توزیع تحت نظارت در قالب اتحادیه اسکاد، فروشگاه‌های زنجیره ای، تعاونی‌های آموزش و پرورش، هیأت‌های مذهبی در ایام ماه محرم و صفر و ... معرفی شوند.

او تاکید کرد: ستاد تنظیم بازار بانک مرکزی را مکلف کرد رفع تعهد ارزی تمام کالا‌های مشمول ارز ۴۲۰۰ تومان را منوط به ارایه تأییدیه فروش کالای وارد شده به قیمت مصوب سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان از سوی سازمان مذکور و یا تأییدیه عرضه کالای واردشده در شبکه‌های توزیع منتخب از سوی وزارتخانه‌های متولی کند.

به گفته کلامی در این مصوبه وزارتخانه‌های متولی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اعلام شده است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار