کد خبر: ۷۰۶۸۸۸۷
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۳:۵۸

در این مطلب به ۷ بیماری و عارضه نوشیدن چای بعد از غذا اشاره شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،"مصرف چای پس از صرف وعده‌های غذایی" می‌تواند مضرات بسیاری را برای سلامتی شما به‌همراه داشته باشد؛ در ادامه این مطلب به ۷ بیماری و عارضه نوشیدن چای بعد از غذا اشاره شده است.

نوشیدن چای بعد از غذا ممنـــوع//ثباتی

ــ ناراحتی قلبی و کلیوی

ــ یبوست

ــ کم‌خونی و فقر آهن

ــ خار پاشنه

ــ ریزش مو

ــ چربی خون

ــ ساییدگی استخوان و آرتروز

لازم به یادآوریست، گذشته از مفید یا مضر بودن مصرف چای، نوشیدن روزانه، مستمر و مداوم چای باعث وابستگی و اعتیاد به این نوشیدنی می‌شود که خود این امر به‌تن‌هایی عوارض متعددی را در درازمدت برای ما ایجاد خواهد کرد.

از سوی دیگر وابستگی به مصرف صرفاً چای سیاه از میان صد‌ها نوع چای مفید و پرخاصیت ایرانی و خود را مقید کردن به نوشیدن چند لیوان از چای سیاه به‌صورت روزانه، مساوی با محروم شدن ما از امکان سوق یافتن به مصرف سایر دم‌نوش‌ها و چای‌های مختلف (بهارنارنج، بادرنجبویه، دارچین، گل گاوزبان، کاکوتی و...) است که این امر نیز به هیچ عنوان مطلوب نیست.

منبع : تسنیم

انتهای پیام/

۷ بیماری و عارضه نوشیدن چای بعد از غذا

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر