کد خبر: ۷۰۷۶۳۷۰
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۶

سرپرست مدیریت طیور و زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از افزایش ظرفیت یک واحد مرغداری گوشتی به ۲۵هزار قطعه در شهرستان کنگاور خبر داد.

ظرفیت واحد مرغداری گوشتی کنگاور به ۲۵هزار قطعه افزایش می یابدبه گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ، سرپرست مدیریت طیور و زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از افزایش ظرفیت یک واحد مرغداری گوشتی به ۲۵هزار قطعه در شهرستان کنگاور خبر داد.

نرگس عظیمی با اشاره به اینکه در حال حاضر واحد فوق الذکر آماده بهره برداری است افزود:در ابتدای احداث ظرفیت اولیه این مرغداری گوشتی ۱۰هزار قطعه در سال بود که با توسعه این واحد؛ ظرفیت آن به ۲۵هزار قطعه در سال خواهد رسید.

او با بیان اینکه بر اساس سیاستهای توسعه افزایش تولید گوشت سفید، واحدهای مرغداری گوشتی توسعه می یابند، بیان  کرد؛ در حال حاضر کل تولید گوشت سفید استان ۶۳هزار و ۷۰۰ تن می باشد که تا پایان برنامه سه ساله سازمان باید به ۱۰۰ هزار تن برسد.

 

انتهای پیام/ز

 

افزایش واحدهای مرغداری گوشتی در استان کرمانشاه

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر