کد خبر: ۷۰۷۹۰۰۳
گروه : گلستان » گرگان
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۲

مدیر توسعه بازرگانی جهادکشاورزی گلستان گفت:روزانه ۸۰۰ تن گوشت مرغ در گلستان تولید می شود که بیشتر آن را ساکنان ۱۲ استان کشور می خرند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، سعید حسن پور مدیر توسعه بازرگانی جهادکشاورزی گلستان گفت: روزانه بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ تن گوشت مرغ در استان تولید می‌شود که حداکثر ۱۰۰ تن را ساکنان گلستان مصرف می‌کنند و مابقی را ساکنان ۱۲ استان کشور می‌خرند.


سعید حسن پور افزود: ۱۴ کشتارگاه صنعتی طیور در استان با ظرفیت اسمی ذبح ۴۴ هزار قطعه مرغ زنده درساعت وجود دارد که ۶ کشتارگاه کد "آی آر" بین المللی برای صادرات محصول دارد.


براساس گزارش معاونت بهبود تولید دامی جهادکشاورزی گلستان، ارزش تولیدات صنعت طیور در استان، بیش از ۲۱ هزارمیلیارد ریال برآورد می‌شود که حدود ۳۰ درصد ارزش افزوده بخش کشاورزی استان گلستان است.


۹۶۶ مزرعه پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت بیش از ۲۸ میلیون قطعه در سال در گلستان وجود دارد.


اقلیم مناسب، استفاده از تکنولوژی در پرورش، کمتر بودن تلفات پرورش، پایین بودن دوره پرورش و ارائه تسهیلات بانکی و سرمایه در گردش، از شاخص‌های مطلوب پرورش طیور در استان گلستان است.


انتهای پیام / فا


۲۱ هزارمیلیارد ریال ارزش تولیدات طیور در گلستان

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر