روحانی گفت: حقوق معلمان به طور متوسط در سال ۹۲، یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان بود و امروز ۴ میلیون ۱۰۰ هزار تومان شده است.

میانگین حقوق معلمان بیش از ۴ میلیون است/ مدرسه پر‌نشاط، پرسش رئیس جمهور از دانش آموزانبه گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، مراسم نمادین آغاز سال تحصیلی جدید و نواختن زنگ مهر امروز با حضور رئیس‌جمهور در یکی از مدارس منطقه ۱۸ شهر تهران برگزار شد.

آغاز مهر؛ عید نوروز علم و دانش

 رئیس جمهور در این مراسم اظهار کرد: بسیار خوشحالم که در آغازین روز تحصیلی سال تحصیلی جدید در جمع شما دانش آموزان عزیز هستم. آغاز مهر به عنوان عید نوروز علم و دانش و تحقیق و حرکت در مسیر توسعه است. 

 او ادامه داد: برای ما امروز یک روز به یادماندنی است، هر سالی که وارد مدرسه می‌شوید، یک روز به یاد ماندنی خواهد بود، همچنین برای والدین که برای ثبت نام و آمادگی مدرسه تلاش می‌کنند، این روز مهم است.

 رئیس جمهور گفت: در کنار تلاش معلمان و دولت امروز فکر می‌کنیم آن کمبودی که باید جبران شود، کدام است؟، همه تلاشمان این است وزارت آموزش و پرورش و بخش های مدیریتی همه آماده کار باشند و مکان درس و مدرسه به عنوان محیط آموزشی آماده شود. کاری که باید انجام دهیم، تامین فضای مدرسه و استخدام معلمان، تهیه بودجه آموزش و پرورش و پرداخت به موقع و معلمان خواهد بود.


بیشتر بخوانید: نسخه آقای رئیس جمهور برای حل مشکلات آموزش و پرورش


بودجه آموزش و پرورش سه برابر شده است

روحانی با اشاره به اینکه در آغاز دولت، بودجه آموزش و پرورش ۱۵ هزار میلیارد تومان بود و امروز به ۴۶ هزار میلیارد تومان رسیده است، گفت: بودجه آموزش و پرورش سه برابر شده است، حقوق معلمان به طور متوسط در سال ۹۲، یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان بود و امروز ۴ میلیون ۱۰۰ هزار تومان شده است، یعنی در طول ۶ سال حقوق معلمان چهار برابر شده است، پس دولت در حد امکانات برای بهبود وضعیت معلمان تلاش کرده  است.

او ادامه داد: در کنار دولت خانواده هستند که آرزوی آنها موفقیت دانش آموزان است، درس خوب خواندن و آماده شدن برای پله های ترقی در آینده و اینکه در آینده دانش آموزان بار مسئولیت بر دوش بگیرند.

روحانی خطاب به دانش آموزان با بیان اینکه شما نسل سوم انقلاب هستید و نسل اول و دوم کم کم بازنشسته می شوند، بیان کرد: این شما هستید که باید آینده کشور را بسازید، بی تردید خانواده ها به شما کمک می‌کنند و اگر مشکلی در مدرسه دارید خانواده ها بدون تعارف با مسئولان آن را در میان بگذارند.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه بار اصلی آموزش بر دوش معلمان است، گفت: آنها آینده کشور را می سازند و این بوستان را برای آنکه عطر آن به مشام برسد، آماده می کنند، زحمات معلمان قابل جبران نیست، هم معلمان یابد برای دانش آموزان مانند پدر و مادر باشند و معلمان هم باید دانش  آموزان را فرزندان خود بدانند.

باید محیط مدرسه برای دانش آموز لذت بخش باشد

او بیان کرد: معلمانی موفقی هستند که عشق به کار دارند، در کنار اینها آنچه برای کیفیت تحصیل مهم بوده این است که محیط مدرسه برای دانش آموز لذت بخش باشد، اگر به اول مهر نزدیک می شویم باید دید که اول مهر روز خوشحالی دانش آموزان بوده یا روز غم و اندوه است و  این موضوع اساس محیط مدرسه محسوب می‌شود.

روحانی گفت: می خواهیم کاری کنیم که دانش آموز از اول شهریور در شوق رسیدن به مهر باشند و دانش آموز حس کند در آینده خودش معلم خوب، پزشک خوب و استاد دانشگاه خواهد شد.

پرسش مهر سال تحصیلی ۹۹-۹۸

رئیس جمهور با اشاره به پرسش مهر سال تحصیلی ۹۹-۹۸ خطاب به دانش آموزان گفت: آیا محیط مدرسه محیطی دلخواه و شاد و پرنشاط برای شما هست یا نه؟ محیط مدرسه از نظر شما چگونه است؟  اگر محیط مدرسه برای شما پر نشاط نیست بنويسيد چیکار کنیم که مدرسه پر نشاط تر باشد؟ باید دولت و دانش آموزان چه کار کنند تا محیط مدرسه شاداب تر شود و در این محیط احساس رفاقت بیشتر باشد.

روحانی در بازدید کلاس های درس خطاب به دانش آموزان گفت: هر سوالی از معلم دارید باید احساس کنید این سوال مهم است و آن را با نشاط و اطمینان بپرسید چرا که اصل علم را همان پرسشگری می‌سازد؛ اگر شما فقط درس ها را حفظ کنید تا در امتحان نمره بیاورید اینها از ذهن می‌رود اما اگر یادگیری با بحث باشد، مطالب در ذهن باقی می ماند.

او بیان کرد: معلمان به دانش آموزان فرصت دهند تا دانش آموزان به راحتی سوال بپرسند و دانش آموز حس کند، وقتی وارد کلاس می‌شود معلم پناه دانش آموزان است.

رئیس جمهور گفت: امیدوارم پایان سال احساس شادی داشته باشید و با نمرات خوب سال تحصیلی را به پایان برسانید.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مریا
۱۲:۳۸ ۱۱ بهمن ۱۳۹۹
حرمتون باشه همونم برای نصف تعطیلی سال زیاده دیگه چرا اعتراض میکنید ی معلم چه کاری میکنه که بخواد اندازه ی کارمند بگیره؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۱ ۱۱ دی ۱۳۹۹
معلمهای سرزمین من این حقوقی که میگیرید از سرتون هم زیاده روی هم رفته هشت ماه سالو کار میکنید که توقع دستمزد بالا هم داشته باشید خیلیها تحصیلکرده اند ولی مثل شما خوش شانس نبودن واستخدام دولت نشدند و کارگرند با این همه سختی کار اینه وضعیت حقوقیشون شما برید یه نون خیرات کنید اینقدرم ناشکری نکنید
Iran (Islamic Republic of)
حمید کمایستانی
۱۶:۲۹ ۲۹ مهر ۱۳۹۹
سلام
بنده دبیر هنرستان کشاورزی هستم و متاهل
حقوق ماهیانه بنده با اینکه درمناطق توسعه نیافته مشغولم
حقوقم 3میلیون و60هزارتومنه
هیچ خبری از 4میلیون نیست واقعا
و هنوز تو شرایط کرونا سرکلاس میرم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۲ ۲۹ مهر ۱۳۹۹
الان کرونا شده مدارس تعطیله .9 ماه هستش که معلم ها مشینن خونه به بچه ها درس یاد میدن البته خیلی هاشون هم درس نمیدن فیلم های تدریس معلم های دیگه رو میفرستن. شغل خیلی راحتی دارن.
Iran (Islamic Republic of)
قاسمی
۰۱:۰۰ ۰۵ مهر ۱۳۹۹
من نمیدونم شما کجا کار میکنید که اینقدر حقوقتون کمه من سال هفتمه تدریسمه آموزش ابتدایی ۵۵۰۰ حقوق دریافتیمه برای منی که مجردم ۵۵۰۰ کمه ؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۴ ۲۵ شهريور ۱۳۹۹
آیا حقوق معلم نسبت به پارسال افزایش یافته؟اگر افزایش یافته چقدر افزایش یافته؟
Iran (Islamic Republic of)
Ari
۱۹:۲۰ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
والا طرافیان‌من ماهی ۷ تومن میگیرن
ازصبح تا شبم توخونه پا تی وی والا خوشبحال معلما
Iran (Islamic Republic of)
ن
۲۰:۰۸ ۲۱ تير ۱۳۹۹
چ جالب یعنی ۴ میلیون با نرخ تورم امروز خیلی زیاده؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۴ ۰۹ تير ۱۳۹۹
سلام. بنازم به این معلمین ایرانی که بدون های و هوی و فقط برای رضای خدا، پرچم جمهوری اسلامی ایران عزیز را در رتبه اول عدالت آموزشی دختران و پسران جهان،یعنی مهم ترین شان زندگی انسانی بالا بردند.خدا را شکر که اولین چراغ روشن جهش تولید را، در عرصه "فرهنگ" کشور می بینیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۴ ۰۴ خرداد ۱۳۹۹
من الان برخی نظراتو خوندم و واقعا تاسف خوردم بابت طرز فکر بعضی از مردم یک معلم از اول عمر تا زمان معلمی درس میخونه و تلاش میکنه و در اخر معلم میشه با 2یا3میلیون قراره تا اخر عمرش سر کنه با این مقدار پول ماشین بخره خرج زن و بچشو بده مالیات بده کرایه خونه بده جهیزیه واسه دخترش بخره چیکار کنه با اون پول نتیجه درس خوندن و شب تا صبح درس خوندن قراره این باشه؟؟
که اخرشم برگردن بگن معلمه وضعش خوبه
Iran (Islamic Republic of)
سیاوش
۱۴:۴۸ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
من و همسرم با مدرک فوق لیسانس الان با امسال چهار ساله دنبال کار هستیم از داشتن تدریس خصوصی تا ترجمه و تایپ اینا تنها کاری بوده که اونم از کمش برای ما بوده و این اواخر با ماشین پدرم مسافرکشی میکنم خوشبحال شما معلم ها هم احترام دارید هم حقوق میگیرید هم به اندازه ما تحصیل کرده های جویای کار شرمنده زن و بچه نیستید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۸ ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
حقوق دیگر کارکنان دولت چقد شده؟؟؟؟
تا حالا فکر کردین، ی معلم با دو تا بچه ی دانشجو و یک محصل ،اونم با این تورم چجوری زندگیشو اداره میکنه، به فرض محال که شما میگین 4 تومن آیا میچرخه این زندگی،هیچ به تورم فکر کردین به احتياجات فکر کردین، ی معلم چقدر ميتونه بدبخت باشه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۴ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
پس چطور واسه یه کارگر میچرخه
Iran (Islamic Republic of)
بهنام
۲۰:۴۶ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
حقوق معلم راهنمایی با دوسال سابقه در مناطق محروم و دور افتاده چقدر هست؟
Iran (Islamic Republic of)
دانشجو
۱۹:۰۷ ۱۵ اسفند ۱۳۹۸
شما معلما توی دوران تحصیلتون چه سختی کشیدید یا توی دوران کارتون چه سختی دارید میکشید ،تا حقتان حتی 3 ملیون باشه.
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۲۳:۱۷ ۰۲ اسفند ۱۳۹۸
خیلی عذر میخوام هیچ معلمی نباید دغدغه یمالی داشته باشه تابتونه بهتر به بچه هایمردم برسه در ضمن این مطلب دروغه میانگینه حقوقه معلمی که تازه بازنشسته میشه 3600000تومنه درضمن ازسال 92 تا الان قیمت اجناس وکالا ها هم چندیدن برابر شده واین حقوق کفاف زندگی معلمین رونمیده
آخرین اخبار