کد خبر: ۷۰۹۳۷۴۷
گروه : خوزستان » اهواز
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۴

کارشناس فیزیولوژی ارشد تغذیه گفت: شایع ترین کمبودهای ویتامینی در دانش آموزان کمبود ویتامین A و D است که با اقدامات ساده می توان کمبود آن را جبران کرد.

مهرداد جلیل پور کارشناس ارشد فیزیولوژی تغذیه، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، شایع‌ترین کمبود‌های ویتامینی در دانش آموزان را کمبود ویتامین A و D و شایع‌ترین کمبود‌های املاح را کمبود ید، آهن و کلسیم عنوان کرد و گفت: راه‌های موثر و متفاوتی برای جلوگیری از وقوع این کمبود‌ها و یا رفع آن‌ها وجود دارد.

او بیان داشت: هویج، منبع غنی و ارزان از ویتامین A است و والدین می‌توانند از آن در برنامه غذایی روزانه کودک استفاده کنند.

جلیل پور به اهمیت دریافت مقادیر کافی کلسیم از طریق برنامه غذایی روزانه در سنین مدرسه و بلوغ برای حفظ تراکم طبیعی استخوان‌ها و جلوگیری از پوکی استخوان در بزرگسالی اشاره و اظهار کرد: بستنی و شیر پاستوریزه، منبع خوبی از کلسیم هستند و مصرف آن‌ها در میان وعده کودکان در تامین بخشی از کلسیم مورد نیاز کودکان نقش دارد.

چه زمانی برای مصرف صبحانه مناسب است؟

کارشناس ارشد فیزیولوژی تغذیه افزود: بهترین زمان برای کودکان سنین مدرسه قبل از ورود به کلاس و در کودکان پیش دبستانی بین ساعت ۹-۷ صبح است.

مهرداد جلیل پور اذعان داشت: برای تامین انرژی مورد نیاز انواع نان، غلات آماده صبحانه مانند برشتوک، همچنین مربا، کره، عسل، خامه، حلیم و برای تامین پروتئین مصرف پنیر به همراه گردو، تخم مرغ و شیر توصیه می‌شود.

کسالت و خواب آلودگی، بدخلقی، بی علاقگی به فراگیری دروس و... همه از نکاتی است که تنها خوردن صبحانه می‌تواند راه گشای بهبود آن باشد و نخوردن صبحانه از دلایل مهم افت تحصیلی در کودکان سنین مدرسه و اختلال رشد در کودکان پیش دبستانی محسوب می‌شود.

انتهای پیام/گ

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر