رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر حضور نظامی کشورش در غرب آسیا را نادرست خواند و گفت «جنگ‌های بی‌پایان احمقانه» برای آمریکا رو به اتمام است.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا با بیان اینکه کشورش هرگز نباید در خاورمیانه حضور پیدا می کرد، در توئیتی نوشت جنگهای احمقانه بی پایان برای ما رو به پایان است.

دونالد ترامپ در حساب توییتری خود با اشاره به مطلبی که از سوی کاخ سفید اعلام شده، مبنی بر اینکه ترکیه بزودی در عملیات برنامه ریزی شده خود در شمال سوریه پیشروی می‌کند، نوشت: (اینها) جنگ میان گروه‌های مختلفی است که برای صد‌ها سال در جریان بوده. آمریکا هرگز نباید در خاورمیانه حضور پیدا می‌کرد. ما ۵۰ سرباز خود را (از منطقه) خارج کردیم. ترکیه باید کنترل جنگجویان داعشی را که اروپا با بازگشت آن‌ها مخالفت کرده، بپذیرد. جنگ‌های احمقانه بی پایان برای ما رو به پایان است.

دونالد ترامپ در توییتی دیگر نوشت: آمریکا، ۸ تریلیون دلار برای جنگیدن و پلیس بودن در خاورمیانه هزینه کرده است. هزاران نفر از سربازان فوق العاده ما کشته یا به شدت زخمی شده اند. میلیون‌ها تن نیز در آنسو جان باخته اند.

وی افزود: ورود به خاورمیانه، بدترین تصمیمی است که تاکنون در تاریخ کشورمان اتخاذ شده است! ما بر مبنای فرضیه‌ای دروغین که اکنون خلاف آن ثابت شده است، یعنی تسلیحات کشتار جمعی، جنگ به راه انداختیم. هیچ اثری از این تسلیحات نبود! اکنون به آرامی و محتاطانه، ارتش و نظامیان فوق العاده خود را به خانه باز‎می‎گردانیم. ما روی جنبه‌های کلی تمرکز کرده ایم! آمریکا نیز بیش از هر زمان دیگری، باعظمت است!

ترامپ روز دوشنبه نیز با انتشار سلسله توییت هایی اعلام کرد زمان خروج آمریکا از جنگهای بی پایان مسخره فرارسیده است.

ترکیه اخیرا اعلام کرده قصد دارد به بهانه «مبارزه با تروریست‌ها»، عملیاتی نظامی را در مناطق تحت کنترل کُرد‌ها در شمال سوریه آغاز کند. در پی اعلام این تصمیم ترکیه، آمریکا نیز اعلام کرد در این عملیات از آنکارا حمایت نخواهد کرد، اما نیرو‌های خود را از این منطقه خارج می‌کند. در مقابل شبه‌نظامیان موسوم به نیرو‌های دموکراتیک سوریه که تحت حمایت آمریکا قرار دادند، اعلام کردند با هرگونه حمله ترکیه مقابله می‌کنند و واشنگتن را به خنجر زدن از پشت به خود متهم کرده‌اند.

دولت سوریه نیز ضمن بیان اینکه «رژیم اردوغان طمع توسعه‌طلبی دارد»، هشدار داد آغاز تجاوز به خاک سوریه، آنکارا را در صف تروریست‌ها قرار می‌دهد و ضربه‌ای کشنده به روند مذاکرات آستانه خواهد بود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۵ ۱۸ مهر ۱۳۹۸
این آقای ترامپ حالا که می خواد کار خوب انجام بده هی بگید خیانت به همپیمانان،نقشه دیگه داره،حرفای انتخاباتیه و .....
بابا بگذارید کارشو بکنه شاید از خاورمیانه خارج شد. هی بگید هی بگید تا سر لج بیفته و همینجا لنگر بندازه.
اون هیچ مرضی نداره درست فکر می کنه ارتش امریکا توی سرتاسر دنیا ولو شده هزینه اش زیاده، درست که هزینه ها را از سایر کشورها میگیره ولی حتمأ مشکلاتی با این حجم ارتش داره.
Germany
ناشناس
۰۷:۰۲ ۱۸ مهر ۱۳۹۸
عقل نداره این ترامپ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۲ ۱۸ مهر ۱۳۹۸
خیلی هم زرنگه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۵ ۱۸ مهر ۱۳۹۸
عاقله میخاد کشورهای خاورمیانه رو بندازه به جون هم خودشم صلاح بفروشه و وقتی کشور ها ضعیف شدند از جنگ با هم اون‌موقع ورود میکنه تا سود اصلیشرو ببره
Iran (Islamic Republic of)
Al dosari
۰۳:۰۴ ۱۸ مهر ۱۳۹۸
ضمن عرض سلام وخسته نباشید.
دوستان آمریکا حامی منافع کسی نیست وباهیچ کشوری علاقه ی دوستانه ندارد.آنها دنبال منافع خود که چطور بتونن ثروت کشورهای خاورمیانه مک بزنن.واین روزهای قریب شاهد روشی دیگر خواهیم شد.
Iran (Islamic Republic of)
فاطیما
۰۱:۵۸ ۱۸ مهر ۱۳۹۸
معلوم نیست چه نقشه جدیدی در سر داره خدا خیر کنه
Iran (Islamic Republic of)
حسن از شیراز
۰۰:۳۳ ۱۸ مهر ۱۳۹۸
تا نفت تو خاور میانه هست آمریکا از اینجا تکون نمیخوره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۲ ۱۸ مهر ۱۳۹۸
آمریکا خودش به صادر کننده نفت تبدیل شده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۱ ۱۸ مهر ۱۳۹۸
این رئیس جمهور مشنگ آمریکا ، در عین حال عاقل ترین رئیس جمهور آمریکا هم هست ، چون کشورش را از باتلاق در آورد .
اگر اینکار را در افغانستان هم انجام بدهد ، معلوم است دیگر خیلی عاقل تر از بوش احمق و اوبامای حقه باز است .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۸ ۱۸ مهر ۱۳۹۸
یک روده راست تو شکم این ریس جمهور نیست بشدت جاه طلبه واز خودراضی وچون تاجر از تمام کشورهای دنیا منافع میخواد وکمتر نفع برسونه وبشدت خالی بند ودروغگو امروز یک چیزی میگه فردا همونو نقض میکنم من نگفتم نمونه. صدبار گفت از سوریه میآیم بیرون دیگر هم برنمیگردیم الان میگه ما به سوریه بر میگردیم وضربه نهایو ما میزنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۸ ۱۸ مهر ۱۳۹۸
این حرفا الکیه ،منتظر حیله بعدی این شیطان بزرگ باشید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۳ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
پایان جنگها در منطقه
Iran (Islamic Republic of)
مصمم
۲۳:۰۷ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
این آمریکایی ها قابل اعتماد نیستند و باید منتظر بود که در آینده چه سیاستی را در پیش می گیرند و چه نقشه ای دارند .
Germany
محمدرضا
۲۱:۵۳ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
ترامپ بااین کله شقی بعضی وقتها حرفای جالبی میزنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۸ ۱۸ مهر ۱۳۹۸
حرفاش برا انتخاباته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۸ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
آفرین حالا عاقل شدی
جنگ رو بس کن
Canada
ناشناس
۱۹:۵۵ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
ایشان میخواهد از هچلی که گرفتار شده .راهی یابد
و ترکیه بهترین زمان برای راهی یافتن میپندارد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۰ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
این حرفهارو میزنن تا دباره رای بیارن مردم ساده امریکا هم همیشه باور میکنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۶ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
مرگ بر آمریکای وحشی.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۶ ۱۷ مهر ۱۳۹۸
خونریزی‌ها و خونخواری های آمریکا هیچگاه تمام شدنی نیست آمریکا و نوچه های متجاوزش دائم در حال فتنه گری و کشتار در منطقه میگردند.
۱۲
آخرین اخبار