کد خبر: ۷۰۹۹۵۱۸
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۸

مدیر جهاد کشاورزی ملکان گفت:پیش بینی می‌شود میزان تولید دوشاب در شهرستان ملکان به ۲۰۰ تن برسد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، علیوند مدیر جهاد کشاورزی ملکان گفت: فصل پاییز که می‌رسد کار فرآوری دوشاب نیزاز انگور در شهرستان ملکان فرا می‌رسد.

علیوند افزود: در این فصل باغداران مخصوصا بانوان با ذوق وسلیقه‌ای خاصی دوشاب‌های خوشمزه وبسیار مقوی تهیه می‌کنند که بخشی از آن در خود خانواده وبخش دیگری به سایر شهر‌ها واستان‌ها صادر می‌شود.

به گفته مدیر جهاد کشاورزی ملکان امسال میزان فرآوری دوشاب نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد افزایش یافته وپیش بینی می‌شود میزان آن به ۲۰۰ تن برسد.

او افزود:کیفیت بالا، تنوع محصول دوشاب موجب شده شهرستان ملکان بعنوان پایتخت دوشاب ایران معرفی شود ودوشاب به نام این شهرستان در فهرست آثار ملی به ثبت برسد.

نبود کارگاه‌های فرآوری دوشاب بصورت صنعتی، وفله‌ای عرضه کردن آن به بازار یکی از مشکلات باغداران است.

 

انتهای پیام/ش

افزایش ۳۰ درصدی میزان فرآوری دوشاب درشهرستان ملکان

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر