تئاتر عروسکی؛ مرز میان تخیل و واقعیت

لادن نازی گفت: تئاتر عروسکی مانند یک دریای بدون انتهاست و در آن از تکنیک‌ها برای خلق یک فضای فانتزی استفاده می‌شود.

///لادن نازی کارگردان نمایش «لباس جدید پادشاه» در خصوص این نمایش در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه تئاتر  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: نمایش «لباس جدید پادشاه» روایتگر یک واقعه تاریخی در زمان حکومت قاجار است و این نمایش در بستری واقعی، رئال  و تاریخی با تلفیق تکنیک‌های بازیگری و تئاتر عروسکی اجرا می‌شود. در نمایش «لباس جدید پادشاه»  از تکنیک‌های تئاتر عروسکی برای خلق فضایی جادویی استفاده شده است.

کارگردان نمایش «لباس جدید پادشاه» با اشاره به اینکه این نمایش یک نقد اجتماعی است که تاریخ ۱۰۰ سال قبل ما را روایت می‌کند، گفت: متن نمایش «لباس جدید پادشاه»  به زبان قاجار نوشته شده و موسیقی کلام در آن اهمیت زیادی دارد. بیشتر تمرکز ما در تمرین‌های نمایش برای درست اجرا شدن موسیقی کلام است. نمایش «لباس جدید پادشاه» در ژانر کمدی و فانتزی روایت می‌شود.

نازی در خصوص انتخاب بازیگران نمایش بیان کرد: سال‌هاست با بازیگرانی کار می‌کنم که سلیقه کار من را می‌دانند. گروه نمایش «لباس جدید پادشاه» متشکل از بازیگران حرفه‌ای و آماتور، بازیگران حرفه‌ای در زمینه تئاتر عروسکی است. این نمایش برای افراد بالای ۱۲ سال است. باور غلطی است که  هر وقت صحبت از تئاتر عروسکی می‌شود، همه آن را مختص کودکان می‌دانند.

وی ادامه داد: تئاتر عروسکی مانند دریای بدون انتهاست و در آن از تکنیک‌ها برای خلق یک فضای فانتزی استفاده می‌شود. تئاتر عروسکی مرز بین تخیل و واقعیت را نشان می‌دهد.

نازی در خصوص کار‌های آتی خود گفت: بعد از نمایش «لباس جدید پادشاه» قصد دارم نمایش «جمال زاده- شاهکار» را که سال گذشته در سالن پالیز به روی صحنه رفت، در یکی از سالن‌های دولتی به اجرا ببرم.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار