موسوی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

بررسی لایحه مشارکت‌های عمومی خصوصی به اتمام رسیده است/ هشدار برای ورود خسارت بار نقدینگی به بازار

نایب رئیس کمیسیون عمران گفت: رشد نقدینگی بسیار عجیبی به وجود آمده که اگر به هر کدام از بازار‌ها وارد شود اقتصاد را متلاشی می‌کند.


عینی/بررسی لایحه مشارکت‌های عمومی خصوصی به اتمام رسیده/ رشد نقدینگی بسیار عجیب در کشور/ هشدار برای ورود خسارت بار نقدینگی به بازار/ تشویق بخش خصوصی و مردم برای ورود به حوزه عمرانیسید ابوالفضل موسوی عضو هیئت رئیسه کمیسیون عمران در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اتمام بررسی لایحه مشارکت‌های عمومی خصوصی در این کمیسیون، گفت: ما از لحاظ بودجه در وضعیت مناسبی قرار نداریم و این لایحه می‌تواند، مشارکت‌های بخش خصوصی و مردم را در بحث عمرانی بالا ببرد.

او با بیان اینکه گزارش نهایی این لایحه به زودی به هیئت رئیسه مجلس ارائه می‌شود، افزود: باید تلاش کرد این لایحه به صورت دو فوریتی در مجلس ارائه شود یا از ابزار‌های دیگری برای هرچه سریعتر بررسی و اجرایی شدن آن استفاده کرد.

نماینده مردم یزد در مجلس تصریح کرد: دریافتی بودجه ما در سال گذشته در همین زمان حدود ۱۳۷ هزار میلیارد تومان بود اما امسال تا این زمان به زیر ۵۰ هزار میلیارد تومان رسیده است و تنها این اختلاف را در بحث درآمدی از نفت داریم.

موسوی ادامه داد: از سال ۷۶ تا سال۹۷، ۴۵ درصد بودجه سالانه کشور عمرانی و ۵۵ درصد آن جاری بود اما در بودجه سال ۹۸، ۱۳ درصد عمرانی و مابقی بودجه جاری در نظر گرفته شد که این موضوع بیانگر کاهش و نبود حجم بودجه‌ای برای توسعه و عمران کشور است.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون عمران مجلس با اشاره به اینکه بودجه عمرانی در سال ۹۷، ۶۰ هزار میلیارد تومان بوده است، اظهار کرد: بودجه عمرانی در سال ۹۸ همین مقدار باقی ماند و هیچ پیشرفتی در این زمینه نداشتیم، از سوی دیگر به دلیل افزایش حجم بودجه‌های جاری کشور بودجه عمرانی در حال کاهش است و متاسفانه راه‌حلی برای افزایش مشارکت مردم و بخش خصوصی در کار‌های عمرانی نداریم.

او تاکید کرد: در ابتدای مجلس دهم اعلام کردند، حجم نقدینگی حدود ۱۶۰۰ هزار میلیارد تومان و بعد از آن گفته شد به ۲۰۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده اما دیروز براساس آمار متوجه شدم که این رقم افزایش یافته است، این موضوع یعنی اینکه یک رشد نقدینگی بسیار عجیبی در کشور به وجود آمده که اگر به هر کدام از بازار‌های خودرو، سکه، ارز، مسکن و ... وارد شود اقتصاد را متلاشی می‌کند و این بار سیل بزرگتری خواهد آمد.

نماینده مردم یزد در مجلس گفت: این آمار‌ها و ارقام‌ها می‌طلبد تا براساس یک سازماندهی و برنامه‌ مشخص بخش خصوصی و مردم را تشویق به ورود به حوزه عمرانی کنیم و مردم به جای توقف سرمایه خود ر سیستم بانکی، در حوزه عمرانی وارد شوند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار