کد خبر: ۷۱۱۱۶۵۰
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۳
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۳
کد خبر : ۷۱۱۱۶۵۰

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سس بشامل را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اولین غذایی که با شنیدن سس بشامل به ذهنمان می‌آید معمولا لازانیا است؛ اما این سس تنها در لازانیا کاربرد ندارد و در بسیاری از غذاها مثل ماکارونی، پیتزا، استیک و .. نیز استفاده می‌شود.

این سس فرانسوی است و نام آن هم از یکی از درباریان لویی‌ها در قرن ۱۷ام گرفته شده است. هرچند این سس بسیار لذیذ است و طعم غذاها را بسیار متفاوت می‌کند اما سنگینی بیش از حد آن باعث می‌شود که اغلب اوقات قیدش را بزنیم و فقط در وعده‌های خاص از آن استفاده کنیم. با این حال هر از چند گاهی می‌توانیم در قالب یک تشویقی، این سس هیجان‌انگیز را با غذاهایمان ترکیب کنیم.

طرز تهیه سس بشامل و کاربردهای آن

مواد اولیه:

  • آرد: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر: ۱.۵ پیمانه
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا باید کره را داخل یک ظرف مناسب، روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود.

۲. به کره ذوب‌شده، آرد سفید اضافه کنید و مواد را باهم خوب مخلوط کنید.

۳. به هم‌زدن ادامه دهید تا جایی که حباب‌های ریز ظاهر شده و مواد حالت خمیر یک‌دست پیدا کنند اما مواظب باشید نسوزند و تیره نشوند.

۴. شیر را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا گلوله‌های آرد باز شوند.

۵. صبر کنید تا سس به جوش آمده و به غلظت برسد.

۶.  کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و کمی بچشید و درصورت نیاز بازهم اضافه کنید.

۷. حرارت را کاملا کم کنید و اجازه دهید حدود ۲-۳ دقیقه مواد با هم بجوشند.

۸. در این مرحله، ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید دمای سس پایین بیاید.

فوت و فن‌ها:

۱. می توانید در تهیه سس بشامل به شیر ۱/۲ خامه اضافه کنید. مخلوط کردن شیر با خامه طعم بی‌نظیری را به این سس می‌دهد.

۲. برای تهیه سس بشامل بهتر است که از میزان یکسانی آرد و کره استفاده کنید.

۳. برای خوش طعم کردن این سس می‌توانید مقداری زعفران و جعفری ساطوری شده به سس اضافه کنید.

۴. در تهیه سس بشامل معمولا از ریشه جوز هندی و آویشن و نمک و فلفل و ادویه های ایتالیایی استفاده می‌شود.

۵. اگر با اضافه کردن شیر آرد گلوله شد می‌توانید مایه سس را در درون مخلوط کن بریزید و بعد از باز شدن گلوله‌های موجود در مایه سس دوباره آن را در درون تابه بریزید و بر روی حرارت گاز قرار دهید تا غلیظ شود.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر