کد خبر: ۷۱۱۲۸۴۳
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۲۳:۴۷
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۲۳:۴۷
کد خبر : ۷۱۱۲۸۴۳

بیش از ۴۰۰۰ بازرسی بهداشتی از موکب‌ها و مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی در برنامه سلامت اربعین انجام شد .

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : مهمترین اقدامات اکیپ‌های بازرسی بهداشت محیط معاونت بهداشتی از شروع برنامه سلامت اربعین از ۱۳ الی ۲۸ مهر ماه به شرح زیر می‌باشد.

او گفت : تعداد بازدید از موکب‌ها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی: ۴۳۲۰ مورد تعداد کارت بهداشت صادر شده برای خادمین در موکب‌ها و ایستگاه‌های صلواتی: ۲۱۰ مورد تعدادکنترل و بازرسی منابع آب آشامیدنی: ۳۳۰ مورد مقدارسالم سازی آب شرب (کلرزنی): ۱۲ متر مکعب تعداد کلر سنجی انجام شده آب آشامیدنی: ۴۱۴۰ مورد تعداد کدورت سنجی انجام شده: ۲۵۵ مورد تعداد نمونه برداری میکروبی آب آشامیدنی: ۵۷۰ مورد تعداد نظارت برمخازن سیار و ثابت آبرسانی مستقر در موکب‌ها و ایستگاه‌های صلواتی (کلرسنجی-کلرزنی و نمونه برداری): ۱۷۵۰ مورد میزان سطح سم پاشی و گندزدایی اماکن عمومی و سرویس‌های بهداشتی: ۱۱۴۶۷۰ متر مربع مقدار مواد غذایی غیرمجاز توقیف، جمع آوری و معدوم شده: ۱۹۸۰ کیلو گرم تعداد سنجش پرتابل تجهیزات بازرسی (دما، روغن، شوری، آلودگی سطوح و انشگتان دست خادمین): ۱۲۱۰ مورد است.

 

 

انتهای پیام/د

بازرسی بهداشت محیط معاونت بهداشتی از شروع برنامه سلامت

 

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر