رئیس‌جمهور آمریکا در نشست خبری در کاخ سفید مرگ سرکرده اصلی تروریست‌های داعش را اعلام کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در یک نشست مطبوعاتی در کاخ سفید که از ساعت‌ها پیش خبر برگزاری آن اعلام شده بود به تشریح جزئیات مرگ سرکرده داعش پرداخت.

وی در آغاز سخنرانی خود با بیان اینکه "شب گذشته آمریکا فرمانده بزرگترین شبکه تروریستی جهان را کشت" اعلام کرد که شخصا بر اجرای بخش‌هایی از این عملیات نظارت داشته است.

ترامپ همچنین مدعی شد که هیچ آمریکایی در حین انجام این عملیات کشته نشده و در این عملیات تنها یک سگ زخمی شده است.

او افزود: در این عملیات جز نیرو‌های آمریکایی، نیروی دیگری مشارکت نداشته است.

رئیس جمهور آمریکا در ادامه در تشریح چگونگی کشته شدن سرکرده داعش گفت: ابوبکر بغدادی جلیقه انفجاری خود را در تونلی که به داخل آن فرار کرده بود منفجر کرد و به همراه سه فرزندش کشته شد.

وی تایید کرد که کشور‌های زیادی از جمله روسیه، ترکیه، سوریه و عراق نیز در اجرای این عملیات به آمریکا کمک کرده‌اند. 

ترامپ با اعلام اینکه نیرو‌های آمریکایی تقریبا حدود دو ساعت در محل عملیات باقی ماندند، وعده داد که آمریکا به تحت تعقیب قرار دادن عناصر باقی مانده گروه تروریستی داعش در منطقه ادامه خواهد داد.

ترامپ: بغدادی بزدلانه مُرد

او همچنین گفت: بغدادی مانند یک سگ کشته شد، او مثل یک بزدل کشته شد و موقع کشته شدن، گریه می‌کرد و زار می‌زد.

به گفته رئیس جمهور آمریکا ۱۱ کودک خردسال به محلی امن منتقل شدند. با این حال گفته می‌شود سه کودکی که بغدادی آن‌ها را به داخل تونل کشید، جان خود را از دست دادند.

به گفته ترامپ بغدادی پیش از این عملیات دو هفته تحت نظر بوده است.

او افزود: در ۲۴ ساعت آینده، اطلاعات داعشی‌هایی را که در این عملیات کشته شدند، اعلام خواهیم کرد. روسیه به ما اجازه داد در محل اجرای عملیات پرواز کنیم و اجرای عملیات را تصویری پیگیری می‌کردم. در مناطق تحت کنترل روسیه، پرواز می‌کردیم، اما آن‌ها دقیقا نمی‌دانستند قصد چه کاری داریم. در این عملیات، کُرد‌ها اطلاعات بسیار ارزشمندی به ما دادند.

ادعای ترامپ درباره تایید ۱۵ دقیقه‌ای هویت بغدادی

رئیس جمهور آمریکا تاکید کرد: تنها کسی که باقی ماند، بغدادی بود و تونل. او سه تن از فرزندانش را با خود برد و آن‌ها را به کشتن داد. او به انتهای تونل رسید در حالی که سگ‌های ما او را دنبال می‌کردند. او جلیقه انفجاری خود را منفجر کرد و خود و سه فرزندش را کشت. بدنش مثله شده بود و تونل هم روی او ریزش کرد. اما نتایج آزمایش دقیق و فوری روی او نشان داد که خودش است. ابوبکر البغدادی ۱۵ دقیقه پس از کشته شدن از طریق دی ان‌ای شناسایی شد.

ترامپ همچنین گفت: دو همسر ابوبکر بغدادی با او کشته شدند، اما جلیقه‌های انفجاری آن دو منفجر نشد. آمریکا جانشینان احتمالی بغدادی را تحت نظر قرار داده است.

ترامپ: خلافت داعش به لطف رهنمود‌های من به طور کامل نابود شد!

رئیس جمهور آمریکا بدون اشاره به نقش دولت‌های آمریکا در تشکیل گروه‌های تروریستی مثل القاعده و داعش، مدعی شد: شب گذشته آمریکا، عدالت را درباره سرکرده شماره یک تروریسم در دنیا اجرا کرد. بغدادی بنیانگذار و سرکرده داعش - ظالم‌ترین و خشونت آمیزترین سازمان تروریستی دنیا - بود. به لطف رهنمود‌های من، خلافت داعش به طور کامل نابود شد!

ترامپ در ادامه سخنانش در اظهاراتی طمع ورزانه مدعی شد: باید سهم خود را از نفت سوریه بگیریم. در مورد خروج از سوریه تجدیدنظر نمی‌کنیم.

رئیس جمهور آمریکا پس از خبرسازی رسانه‌های آمریکایی درباره ادعای هلاکت سرکرده گروه تروریستی داعش، به سبک روسای جمهور سابق این کشور پشت تریبون قرار گرفت و با ترتیب دادن یک کنفرانس خبری در کاخ سفید به نوعی تلاش کرد خود را یک ”قهرمان» نشان دهد. شبیه آنچه که پس از به هلاکت رسیدن بن لادن در دوران باراک اوباما، ریاست جمهوری سابق آمریکا روی داد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۳ ۰۷ آبان ۱۳۹۸
هدف از ایجاد القاعده و مجاهدین توسط عربستان کوتاه کردن دست روس ها از افغانستان بود سپس برای غارت گاز و منابع افغانستان و تجارت و ترانزیت مواد مخدر حملات سپتامبر توسط با تبانی عربستان انجام شد ( چون امریکا قبل سپتامبر در شرف ورشکستگی اقتصادی بود) تا اشغال و غارت افغانستان منطقی جلوه کند، پیرو آن داعش و امثال او را بوجود آورد برای توجیه حضور در سوریه و عراق و کوتاه کردن دست روس ها و سایرین به هدف غارت معادن طلا و نفتی که به تازگی کشف شده بود، حال به هدف خود رسیده و دیگر نیازی به این مقوله نیس و موقع غارتگری و سهم خواهی بدون رو توشه و ساده تر بگوییم آنها با نقشه خاورمیانه را ویران کردن تا گنج این ویرانه را تاراج کنند و این طرف خون می ریزند تا آن طرف برج بسازند و آنچه آنها را موفق نمود حماقت و خیانت و اختلافات موجود بود این هم بماند که خواب آنها درباره ایران نیز همین بود ولی تعبیر نشد و فعلا در فشار حداکثری فرو مانده!
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۰۳:۲۶ ۰۷ آبان ۱۳۹۸
اگه راست میگفتن اجساد بن لادن و بغدادی رو نشون میدادن به مردم دنیا ..و فیلم دستگیری و کشته شدنشون رو پخش میکردن ..بعد اجساد شون رو معدوم میکردن یا به دریا مینداختن ..
United States of America
ناشناس
۱۰:۳۴ ۰۶ آبان ۱۳۹۸
می‌خواسته کار نیک انجام بده .
Canada
ناشناس
۰۷:۰۶ ۰۶ آبان ۱۳۹۸
چرا هیچکدام زنده نمیمانند .انها را میکشند .چونکه میخواهند لب باز نکنند .خیلی حقایق اشکار میشه .
Iran (Islamic Republic of)
علی قربانزاده
۰۶:۱۱ ۰۶ آبان ۱۳۹۸
آفرین عمو ترامپ شیر مادرت حلالت نشون دادی آدم شجاعی هستی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۰۱ ۰۶ آبان ۱۳۹۸
اگر قبول کنیم که این بار، ترامپ راست میگوید ، خوب این نابغه ها خودشان تیر خلاص بر پیکر مزدوری زدند که خودشان بوجود آوردند !!!!!
و شاید هم انتظار جدیدی از او داشتند و او از بخشی از آن تمرّد کرده بود !!!!!
این است فرجام رفتار استکبار با مزدوران خود !!!
اگر بن سلمان ها ، آل خلیفه ها و.... بدانند !!!!
Iran (Islamic Republic of)
نظام
۰۳:۵۹ ۰۶ آبان ۱۳۹۸
ازتولید داعش چرانمیکی....از مصرف گذشته اش میگی تو هم یک اشغالی مانند او که زاده ونمک پرورده صهیون و سعود ..انگلیس بود...حالا که دستمال چرکین شده بود میگی ..توهم مثل باراک سیاه قهرمان نیستین ...قهرمان محور مقاومت و فرماندهان دلاورهستن شهدای مقاومت قهرمانن نه توی نژاد پرست.. زنبورزرد ترسو...کور خوندی رای نمیاری...بیچاره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۴۲ ۰۶ آبان ۱۳۹۸
تو جهنم خوش بگذره ابوبکر بغدادی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۲۳ ۰۶ آبان ۱۳۹۸
چوپان دروغگو هنوز زنده س!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۲۷ ۰۶ آبان ۱۳۹۸
کشتین‌!؟یا‌بهش‌خیانت‌کردین؟!
Germany
حسين
۰۱:۲۰ ۰۶ آبان ۱۳۹۸
يكى از مزدوراشو كشت.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۸ ۰۶ آبان ۱۳۹۸
معلوم نیست به کدوم دستور امریکا عمل نکرد که تاریخ مصرفش تمام شد .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۹ ۰۶ آبان ۱۳۹۸
لعنت بر ابوبکر البغدادی که عامل آمریکا بود.

البته ترامپ روزانه ده ها دروغ می گوید. چگونه می توان به حرف های ترامپ دروغگو اعتماد کرد !
Iran (Islamic Republic of)
محمد از گلستان
۱۰:۳۷ ۱۲ آبان ۱۳۹۸
باتایید گفته شما در خصوص دروغ گویی ترامپ/این حشم مثل اینکه فیلم های اکشن زیاد میبینه.بغدادی رفت داخل تونل سه تا از بچه هاش روهم با خودش برد.جلیقه انفجاری را منفجر کرد .همگی کشته شدند.تونل بر سرشان خراب شد.با ازمایش دی ان ای در 15 دقیقه معلوم شد که خودشان هستند.سوال اینست که چطور ذجه های انها را شنیده؟چطور ظرف 15 دقیقه اوار برداری کرده وازمایش دی ان ای انجام داده؟همش دروغه/دروغه/دروغه...
United States of America
ناشناس
۲۳:۳۸ ۰۵ آبان ۱۳۹۸
خودشون به وجودش آوردن و حالا براشون شده بود مهره ی سوخته به دست دیگران گرفته میشد خیلی چیزهارو آشکار میکرد ولی آمریکای لعنتی کشتش تا رابطشو با ترکیه و آمریکا رو افشا نکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۲ ۰۵ آبان ۱۳۹۸
به هر حال دوره انتخاباتیش نزدیکه و اونم که کوپونش تموم شده بود
۱۲۳۴
آخرین اخبار