استخدام غیر قانونی بیش از ۳۰۰ نفر در شهرداری تبریز/ به استخدام‌های غیرقانونی رسیدگی می‌شود؟

در دو سال گذشته بیش از ۳۰۰ استخدام غیرقانونی در شهرداری تبریز صورت گرفته است.

استخدام غیر قانونی بیش از ۳۰۰ نفر در شهرداری تبریز/ به استخدام‌های غیرقانونی رسیدگی می‌شود؟به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، ایرج شهین باهر شهردار تبریز، با تاکید بر اینکه شهرداری در بحث به کارگیری نیرو چارچوب مشخصی دارد، گفت: ورود نیرو به شهرداری، چه "فامیل من" باشد، چه برادرزاده عضو شورا یا هر کس دیگر، همه بر اساس ضوابط و مقررات صورت می‌گیرد و هیچ‌کدام از این موارد غیرقانونی نبوده است.

او با اشاره به اینکه ما در شهرداری استخدام غیرقانونی نداریم، اظهار داشت: شهرداری نیرو‌های خود را از طریق شرکت‌هایی که تامین نیرو می‌کنند، جذب می‌کند. نحوه استخدام این شرکت‌ها نیز قانونی است، اگر این‌گونه نباشد، قطعاً مراجع ذی‌ربط و افراد ناظر رسیدگی می‌کنند.

شرکت‌هایی که شهرداری از آن‌ها یاد می‌کند، بدیهی است که صرفاً نقش واسطه دارند، افرادی که از طریق این شرکت‌ها جذب می‌شوند در شهرداری کار می‌کنند و حقوق‌شان را هم شهرداری می‌دهد، این افراد عملاً در استخدام شهرداری هستند، نه آن شرکت واسطه.

شهرداری یک نهاد شبه دولتی است و استخدام در آن (حتی با توجیهی که آقای شهین‌باهر عنوان می‌کند)، باید در چارچوب قوانین استخدامی باشد. قانون‌گذار در بحث‌های استخدامی تصریح کرده که «استخدام» باید طی مراحل مشخصی از جمله نیازسنجی پست‌های موردنیاز، انتشار آگهی عمومی، برگزاری آزمون استخدامی، برگزاری مصاحبه‌های تخصصی، گزینش و ... باشد.

وقتی چنین پروسه‌ای در شهرداری تبریز صورت نگرفته، شهرداری چطور مدعی است، فامیل خود را در چارچوب قانون وارد شهرداری کرده‌است؟! البته وقتی صحبت از فامیل می‌شود، زیاد ذهنتان متوجه «فامیل دور» نباشد. موضوع بحث، اخوی عزیز جناب شهردار است که همزمان با مسوولیت شهین‌باهر، در دوران کهولت سن، به استخدام شهرداری تبریز در آمده‌اند!

عجیب اینکه، شهردار تبریز در توجیه استخدام فامیل خود از دستگاه‌های نظارتی مایه گذاشته و می‌گوید «اگر ورود نیرو‌ها غیرقانونی باشد، مراجع ذی‌ربط، رسیدگی می‌کنند!»

شهین‌باهر همچنین در یک بخش از سخنانش، بدون اشاره به نام فرج محمد‌قلیزاده عضو منتقد شورا گفت: افرادی که این بحث‌ها را مطرح می‌کنند، دنبال مطرح شدن و خبرسازی هستند.

به دنبال اظهارات شهردار تبریز، محمدقلیزاده عضو شورای اسلامی شهر، که در دو سال گذشته بار‌ها از استخدام‌ها و تبدیل وضعیت‌های غیرقانونی در شهرداری تبریز سخن گفته، بار دیگر تاکید کرده که در دو سال گذشته بیش از ۳۰۰ استخدام غیرقانونی در شهرداری صورت گرفته است.

او متذکر شد: این تعداد مواردی است که بنده سند و مدرک در موردشان دارم و چه بسا آمار استخدام‌های غیرقانونی بسیار بیشتر از این باشد.

قلیزاده با تاکید بر اینکه منصب خدمتگزاری شهردار تبریز یک جایگاه مترقی و ارزشمند است، ادامه داد: از آنجا که علاقمند نیستم این جایگاه آلوده به "دروغ" باشد، از شهردار تبریز می‌خواهم مجوز قانونی استخدام فامیل‌های خود را رسانه‌ای کنند. در این صورت بنده با کمال میل از ایشان و مردم عذر خواهم خواست، اما اگر اوضاع این‌گونه نبود، امیدوارم شهردار بتوانند از مردم عذرخواهی کند.

استخدام فامیل نزدیک شهردار تبریز به غیر از استخدام‌ها و تبدیل وضعیت‌هایی است که در چند منطقه سازمان همچنین در طبقه هفتم ساختمان ابوریحان یعنی حوزه دفتر شهردار تبریز صورت گرفته و منتسب به شهین‌باهر و برخی از اعضای شوراست.

شهردار تبریز گویا متوجه نیست استخدام‌های فامیلی حتی به فرض محال، اگر مجوزی هم داشته باشند، عامل بی‌اعتمادی و نارضایتی عمومی و زمینه‌ساز قبح‌زدایی از تبعیض و پارتی‌بازی است.

شهین‌باهر، مدعی است اگر استخدام فامیلی هم بوده، براساس قانون بوده است، حال سوال اینجاست که چرا این قانون نصیب کارگرانی که برای ماهی یک میلیون تومان از صبح تا شب کار سر پا هستند، نمی‌شوند؟ افرادی که با مدارک کارشناسی، بیش از ۲۰ سال نیروی شرکتی هستند چرا سهمی از این قوانین ندارند؟



انتهای پیام/

استخدام در شهرداری تبریز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۰ ۱۱ آبان ۱۳۹۸
آیا نظارتی هست ؟ و آیا بر نهادهای نظارتی نظارتی هست ؟
آیا کسی هست که پاسخگو باشد؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۵ ۱۱ آبان ۱۳۹۸
استخدام بدون آزمون خلاف قانون است .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۳ ۱۱ آبان ۱۳۹۸
خوبه برای ماه هم سواله؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۳ ۱۱ آبان ۱۳۹۸
خوبه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۳ ۱۱ آبان ۱۳۹۸
خوبه