
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کارشناسان تغذیه به مواد غذایی که سیستم ایمنی بدن را بهبود میبخشد اشاره کردند.
با شروع فصل سرما، متخصصان حوزه تغذیه یادآور شدند: در بازه زمانی پاییز و زمستان و در شرایط کاهش دما، نظارت بر ایمنی بدن شما بسیار مهم است. به ویژه، کمبود ویتامین C میتواند به طور قابل توجهی ایمنی بدن را پایین آورد.
متخصصان تغذیه علاوه بر اشاره به مرکبات و اینکه برای حفظ ایمنی بدن باید در رژیم غذایی گنجانده شود، تاکید کردند که ویتامین C را حتی از انواع دانههای جنگلی و میوههای یخ زده نیز میتوان دریافت کرد، یا به عنوان مثال، فلفل دلمه و کلم ترش حاوی مقادیر زیادی از ویتامین C هستند (۱۰ برابر بیشتر از ویتامینها نسبت به مرکبات).
افسانهها در باره تغذیه سالم
پیاز، سیر و پیاز سبز نیز سرشار از ویتامین C، پتاسیم، کروم و سلنیوم است. علاوه بر این، آنها حاوی روغنهای اساسی هستند که خاصیت ضد میکروبی دارند.
به گفته کارشناسان، نباید از سبزیجات سبز تیره و سبزیجات سالاد غافل شوید: اسفناج، جعفری. همچنین باید هویج و کلم بروکلی بخورید.
برای ایمنی، سطح ویتامین E، که در آجیل، روغن نباتی و نان غلات کامل وجود دارد نیز حائز اهمیت است. همچنین برای اینکه سیستم ایمنی بدن به خوبی کار کند، به مایعات زیادی نیز نیاز دارد.
در عین حال، متخصصان تغذیه توصیه میکنند وعدههای کم حجم به دفعات زیاد (۴-۶ بار در روز) غذا بخورید. همچنین بهتر است غذاهای سنگین و دیر هضم را از برنامه غذایی خود حذف کنید: گوشتهای چرب، گوشت دودی، کنسرو، سوسیس، کالباس و هر نوع فست فود. در صورت امکان از غذاهای تند، سس، ادویه جات پرهیز کنید.
همچنین کلاسهای بدن سازی و شنا مزایای ملموسی را به همراه خواهد داشت. این باعث بهبود جریان خون میشود و بنابراین فرآیندهای بهبود را تقویت میکند.
منبع : ایران
انتهای پیام/