کد خبر: ۷۱۳۳۲۰۱
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۷
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۷
کد خبر : ۷۱۳۳۲۰۱

پژوهشگران دانشگاه کوئینز بلفاست (ایرلند شمالی) به این نتیجه رسیدند که نوشیدن منظم قهوه خطر ابتلا به سرطان کبد را دو برابر کمتر می‌سازد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دانشمندان طی هفت سال مطالعاتی با شرکت ۴۷۲ هزار نفر انجام دادند که بیش از ۷۵% از آن‌ها بطور منظم قهوه می‌خوردند.

طی مدت تحقیقات بیش از سه هزار نفر از این افراد مبتلا به سرطان کبد شدند، اما با توجه به تعداد بسیار کمتر دوستداران قهوه در بین آن‌ها معلوم گردید خطر ابتلای قهوه خور‌ها به این نوع سرطان ۵۰% کمتر از بقیه افراد است.

دانشمندان یک فایده دیگر قهوه  را اعلام کردند

همچنین مشاهده شد که دوستداران قهوه بیشتر از دیگران سیگار کشیده، مشروبات الکلی مصرف نموده و میزان کلسترول در خونشان بیشتر است، اما این نکات باعث ابتلای آن‌ها به سرطان نشده است. همچنین قهوه خور‌ها بیشتر از دیگران به دیابت، سیروز کبد، زخم معده و سنگ کیسه صفرا مبتلا نمی‌شدند.

به گفته پژوهشگران تأثیر مثبت قهوه بر بدن انسان در رابطه با میزان زیاد آنتی اکسیدان‌ها و کافئین در ان است.

منبع: اسپوتنیک

انتهای پیام/

 

 

 

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر