رئیس اداره فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو درباره فروش چلوکباب‌های ارزان قیمت توضیح داد.

---------------محمد حسین عزیزی رئیس اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره فروش غذاهای خیلی ارزان مثل چلوکباب اظهار کرد:وقتی قیمت تمام شده غذایی مانند چلو کباب ارزان است، این مسئله به معنای آن بوده که مواد اولیه غذا ارزان استفاده شده است و این احتمال وجود دارد که  برای تهیه کباب اصلا از گوشت استفاده نکرده باشند.

او ادامه داد: البته این احتمال هم وجود دارد که برای تهیه کباب مقدار خیلی کمی گوشت استفاده شده  باشد و بیشتر کباب را سویا یا سنگدان مرغ تشکیل بدهد.

رئیس اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو  افزود: مصرف سویا و سنگدان مرغ مشکلی برای سلامت افراد ایجاد نمی کند ولی از نظر محتوایی مواد غیر گوشتی محسوب می شود.

عزیزی گفت: در کباب های ارزان قیمت،  سنگدان های مرغ  معمولا از کشتارگاه های مجاز خریداری و با مقدار زیادی سویا چرخ کرده مخلوط می شود و به همین دلیل غذای داده شده به دست مشتری ارزان تر از سایر اماکن تهیه و طبخ غذاست.

رئیس اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو یاد آوری کرد: مردم با مشاهده هرگونه تخلفی مراتب را با سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت در میان بگذارند تا در سریع ترین زمان مسائل مختلف پیگیری و ترتیب اثر داده شود.

انتهای پیام/

پشت پرده کباب های ۵ هزار تومانی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
م.ع
۰۵:۲۸ ۲۲ آبان ۱۳۹۸
من تو رستوران کار میکنم شش ساله،اصلا ندیدم حتی یکبار،چه گوشت ارزون بوده چه وقتی گران شده،در این رستوران ازاین خلافها صورت گرفته باشه،همه رو با چشم متخلف نگاه نکنید.همه بی وجدان نیستن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۵ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
مرغ و سویا تراریخته اند و بنابراین خطرناک و سرطان زا هستند
Iran (Islamic Republic of)
علی
۲۲:۱۴ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
بیایید قم گذرخان یه کبابیه که گوشت خالص بره بدون افزودنی میده 10 هزارت فقط 70 80 گرم بیشتر نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۴ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
از کجا معلوم اون گرونها همون سنگدون نباشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۴ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
اقا سنگدان مرغ خوبه مشکلی نداره ولا همون هم بدن دمشون گرم الان هم مردم دل مرغ میخرن سیخ میزنن میخورن کلیم کیف میکنن سبز ندین گرونش کنن بگن نمیزارن از این افزودنی های مجاز( دل و سنگدون مرغ) استفاده کنیم ماهم مجبوریم گرون بدیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۷ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
پس چرا نظارت نمیشه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۷ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
یه مسافر داشتم که میگفت تو رستورانی تو تهران کار میکردم چند سال قبل کباب ارزون میداد توش گوشت بود ولی نه گوسفند یا گاو یا بره بلکه گوشت ...... گگگگرررررررررااااااااازررزززز
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۳ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
وای حالم بد شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۸ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
باسلام،لطفا به شهر حسن آبادفشافویه هم بیایید،اینحارستوران های بین راهی زیادی وجوددارد،که واقعابهداشت را رعایت نمیکنند،
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۷ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
كم فروشي در صنف ها زياد شده....
Iran (Islamic Republic of)
منصی
۱۸:۴۱ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
ازفرداهموناروباقیمت بالامیدن کسی شک نکنه.برهمه رستورانها وکبابیهابایدنظارت کامل باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۴ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
کباب گوشت گربه بوده ؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۳ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
مسئله این است که همان کباب های گران هم به همین صورت تهیه می شود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۳ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
خداوکیلی با این اوضاع اقتصادی جای برای فکر کردن هم نذاشتن چه برسه خورد کباب. مجبوریه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۱ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
دولت جلوی هرج و مرج قیمتها رو بگیره بهداشتش پیشکش . نه که در رستوران هایی ک قیمتشون بالاست گوشت با کیفیت مصرف میکنن!
Iran (Islamic Republic of)
یعقوب
۱۵:۴۹ ۲۱ آبان ۱۳۹۸
موقعی مشکوک است نه بوی کباب بدهد نه شکل کباب.و همچنین ارزان.
۱۲
آخرین اخبار