استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: پروانه بهره‌برداران معادن غیرفعال در استان شناسایی و در صورت نداشتن شرایط ادامه کار، باطل می‌شود.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، اقبال عباسی استاندار چهارمحال و بختیاری در نشست شورای معادن  با تاکید بر حمایت همه جانبه از تولیدکنندگان بخش صنعت و معدن اظهار داشت: پروانه بهره‌برداران معادن غیرفعال و بی‌تعهد در سطح استان شناسایی و بررسی خواهد شد و در صورت نداشتن شرایط ادامه کار، ابطال و بهره‌برداری از معادن به متقاضیان جدید واگذار می گردد.

او افزود: معطل گذاشتن منابع ملی و دولتی با دریافت پروانه بدون فعالیت، جفا به اقتصاد کشور و تولیدکنندگان با انگیزه و دارای شرایط است.

عباسی، با اشاره به درخواست تخفیف حقوق دولتی در زمان تعطیلی قانونی واحد معدنی استان در شورای معادن چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: براساس قانون معدن‌داران و دارندگان پروانه بهره‌برداری ۱۵ ساله، اجازه تعطیل سه ساله معدن را دارند که در این شرایط باید حق و حقوق دولتی پرداخت شود.

مهرداد قاسمی سرپرست معاونت معادن و صنایع معدنی اداره کل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری نیز گفت: ۲۲ واحد معدن سنگ، درخواست ۲ میلیارد ۸۸ میلیون ریال تخفیف حقوق دولت در زمان تعطیل قانونی را ارائه کرده‌اند که این مساله با دستور استاندار برای بررسی بیشتر به هیات سه نفره متشکل از نماینده استانداری، این سازمان و فرمانداران مربوطه محول شد.

 او افزود: سال گذشته ۷ معدن نیمه فعال و راکد در استان فعال شدند و مجوز بهره‌برداری از معادن جدید برای سالجاری صادر شد که این امر موجب تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن مواد معدنی شد و این میزان تولید نسبت به مدت مشابه پارسال با رشد ۲۰ درصدی همراه است.

قاسمی ادامه داد: با راه‌اندازی هفت معدن راکد استان در سال گذشته، زمینه اشتغال ۴۳ نفر نیروی کار جدید فراهم شد و ظرفیت تولید مواد استخراجی استان افزایش چشمگیر دارد.

او  تاکید کرد: معادن جدید که در فاز تولید قرار گرفته است، در بخش استخراج سنگ آهک و سنگ لاشه و در شهرستان‌های لردگان، کوهرنگ، بروجن، بن، فارسان و کیار است.

قاسمی افزود: درآمد سالانه بخش معادن استان در دولت تدبیر و امید نسبت به دولت قبل ۳۵ درصد افزایش یافته است.

او، میزان درآمد سالانه دولت از بخش معادن این استان را هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال عنوان کرد و افزود: این میزان در دولت تدبیر و امید به بیش از ۱۲ میلیارد ریال رسیده است.

قاسمی، سنگ لاشه، سنگ نما، سیلیس، سنگ گچ، خاک نسوز، سنگ‌های تزئینی و مواد اولیه سیمان را از محصولات معادن فعال عنوان کرد و گفت: به طور میانگین سالانه حدود ۵ میلیون تن مواد معدنی از معادن فعال استان استخراج می‌شود.

انتهای پیام/خ

هفت معدن راکد در استان چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی شد

برچسب ها: معادن ، صنعت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.