کد خبر: ۷۱۳۶۰۸۲
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۵
۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۵
کد خبر : ۷۱۳۶۰۸۲

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت:در ۷ ماه گذشته ۲۸ هزار و ۸۰۰ تُن گوشت مرغ تولید شده است.

به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ،معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت:در ۷ ماه گذشته ۵ هزار تُن گوشت از کشتار دام‌های سبک و ۲ هزار و ۴۰۰ تُن از کشتار دام‌های سنگین استحصال شده است. 

او از افزایش ۲۰ درصدی تولید گوشت سفید در سال جاری در مقایسه با مدت مشابه پارسال خبر داد و افزود:پارسال ۲۳ هزار و ۸۰۰ تُن گوشت سفید در واحد‌های پرورش مرغ گوشتی استان تولید شد.

اشرفی با اشاره به اینکه ۶۳۰ واحد مرغداری گوشتی در خراسان جنوبی فعال است،بیان کرد: بیشترین تولید گوشت سفید به ترتیب مربوط به شهرستان‌های بیرجند، درمیان، قاین و خوسف است.

انتهای پیام/ ی

فعال بودن ۶۳۰ واحد مرغداری گوشتی در خراسان جنوبی

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر