گلپایگانی گفت: اگر بخواهیم به اهداف برنامه ۵ ساله دوم توسعه در حوزه شهرسازی دست پیدا کنیم باید صاحب نظران آستین همت و مشارکت را بالا بزنند.

بمشارکت کارشناسان شهرسازی در تهیه برنامه توسعه ۱۰۰ محله پایتخته گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالرضا گلپایگانی معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران در آیین روز بزرگداشت شهرسازی با اشاره به این نکته که موضوع شهر و شهرسازی را باید با تعریفی از شهر آغاز کرد، گفت: شهر مکانی برای بالندگی از جنبه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و زندگی آسوده است.

معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران افزود: این تعریف باعث شده است تا با مفهوم گسترده‌ای روبرو شویم که هر کدام از جنبه‌های آن ما را در مقابل ذی نفعان متفاوتی قرار می‌دهد و تجربه من در ۲ سال گذشته حکایت از آن دارد که ما در حال تهیه نقشه بازسازی ۱۸۰ محله شهر تهران هستیم.

او ادامه داد: تلاش مدیریت شهری در تهیه این برنامه‌ها به گونه‌ای بود که خواست مردم در آن‌ها نقش پر رنگی داشته باشد و این در حالیست که برای ۱۰۰ محله پس از تهیه نقشه برنامه توسعه محور نزدیک به ۱۰۰۰ کارشناس معماری، حقوقی و اجتماعی مشارکت دارند.

گلپایگانی با تأکید بر این نکته که مشورت با مردم در نهایت منجر به تأمین خواست آن‌ها می‌شود گفت: رویکردی در برنامه ۵ ساله سوم توسعه در نظر گرفته شده است به نام توسعه محله محور و ما باید فراموش نکنیم که این امر محقق نمی‌شود مگر با حضور مردم و بدانیم اگر قرار است برای محله‌ای که مردم ساکن آن هستند برنامه توسعه‌ای داشته باشیم باید صدای خواسته آن‌ها را بشنویم.

معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران ادامه داد: اگر قرار باشد ۱۵۰ برنامه توسعه محله ظرف ۲ سال آینده به ۱۰۰۰ برنامه توسعه‌ای بدل شود کار بزرگی است که سازماندهی ویژه می‌خواهد.

او تأکید کرد: برای آن که بتوانیم کار بهتری انجام دهیم باید افراد واجد شرایط و صلاحیت آستین خود را بالا بزنند و به کمک مدیران شهری بیایند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار