کد خبر: ۷۱۴۴۶۱۰
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۶
۲۸ آبان ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۶
کد خبر : ۷۱۴۴۶۱۰

متخصص تغذیه گفت: جگر مرغ به لحاظ مواد مغذی که دارد یک ماده غذایی بسیار ارزشمند محسوب می‌شود.

جگر مرغ یک ماده غذایی بسیار ارزشمند محسوب می‌شودبه گزارش    گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،  نچواک متخصص تغذیه گفت: مواد مغذی داخل جگر مرغ شامل پروتئین، آهن، ویتامین A، انواع ویتامین‌های گروه B، ویتامین c، اسید فولیک و سلنیوم است که دارای املاح ارزشمند و خاصیت ضد سرطانی دارد.

او با بیان اینکه هفته‌ای یکبار مصرف جگر مرغ توصیه می‌شود، افزود: با این وجود خانم‌های باردار، بیماران تالاسمی و افرادی که کلسترول خون بالا دارند از مصرف این ماده غذایی پرهیز کنند.

 نچواک با اشاره به اینکه داروها، آنتی بیوتیک‌ها و هورمون‌هایی که در مرغداری‌ها برای مرغ استفاده می‌شود در یک بازه زمانی ۵ تا ۱۴ روزه از بدن مرغ خارج می‌شود، گفت: اگر پس از این بازه زمانی کشتار مرغ صورت گیرد، با اطمینان بالایی می‌توان توصیه به مصرف جگر مرغ کرد.

انتهای  پیام/ز

 

هفته‌ای یکبار مصرف جگر مرغ توصیه می‌شود

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۸/۲۹
وا چه کشفیاتی همه چی برعکس اون چیزیه که فکر می کنی
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر