سرپرست مرکز بهداشت چابهار مدعی شد تمامی کیک‌های مشکوک با پیشنهاد دادستان چابهار از سراسر این شهرستان جمع‌آوری شدند.

ماجرای کیک‌های آلوده به قرص در سیستان و بلوچستان؛ تشکیل پرونده قضایی برای رسیدگی به این موضوع + تصاویربه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همچنان تصاویر و فیلم‌های مربوط به کشف قرص‌های مشکوک در بین کیک‌های آلوده در حالت انتشار است و پیگیری‌های مقامات انتظامی و قضایی نیز بعد از انتشار خبری مربوط به این کیک‌های بسته بندی شده آلوده به قرص، با سرعت بیشتری به جریان افتاده است.

رییس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت: مورد مستند نداریم/هموطنان مورد مشکوک می‌بینند با من تماس بگیرید

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت می‌گوید: ما تا به حال مورد مستندی نداشتیم و حتی به سه مورد برخورد کردیم که خانواده‌های سه کودک مدعی بودند کودکان ما با خوردن کیک به شدت مصدوم شدند و وقتی برای بررسی موضوع اقدام کردیم کذب بودن ماجرا مشخص شد.

کیانوش جهانپور افزود: همچنان در حال بررسی موضوع هستیم، اما باید بگویم یک بار قبل از این، موضوع از سوی کرمانشاه اعلام شد که خیلی زود ماجرا ختم به خیر شد و در هرمزگان نیز همین طور تا این که در سیستان و بلوچستان، همین اتفاق رخ داد در حالیکه ماجرا خیلی مشکوک است.

وی تصریح کرد: با ارائه شماره خود، ۰۹۱۲۱۱۷۰۰۲۶ جهانتیغ از تمامی شهروندانی که با این مشکل روبرو هستند درخواست کرد هرگونه استناداتی در مورد این موضوع را به واتساپ خودش ارسال کنند و قطع به یقین مطمئن باشم که موضوع پیگیری خواهد شد.

ماجرا بُعد گسترده تری دارد

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر، با اشاره به اینکه موضوع تنها به چابهار و این استان مربوط نمی‌شود اظهار داشت: این موضوع که در بین کیک‌های بسته‌بندی، قرص‌هایی کشف شده به ما ارجاع شده است و ما در حال بررسی ماجرا هستیم.

پرنیان‌خو در ادامه گفت: این قرص‌ها نمی‌توانند از مبدا کارخانه در بین کیک‌ها جای‌گذاری شده باشند چرا که طی مراحل پخت، آماده سازی و بسته بندی یک چنین امری غیرممکن است و تنها راهی که می‌توان این قرص‌ها را در بین کیک‌ها جای‌گذاری کرد این است که بعد از مرحله بسته‌بندی بسته‌ها را باز کنند و بعد از جایگذاری قرص بسته بندی آن را دوباره ببندند.

وی در ادامه توضیح داد: این موضوع یک ماه است که در حال رخ دادن است و با توجه به نظارت‌هایی که در کارخانه‌ها وجود دارد نمی‌توان انتظار داشت در مبدا و طی مراحل پخت و بسته بندی چنین بلایی سر کیک‌ها آمده باشد.

شتاب بیشتر در کشف موارد آلوده

محلی‌ها از چابهار، کنارک و نقاط دیگر استان سیستان و بلوچستان با ما تماس برقرار کرده و با ارسال تصاویر و فیلم‌هایی مدعی شده اند که چنین اتفاقاتی رخ داده است.

ماجرای کیک‌های آلوده به قرص در سیستان و بلوچستان؛ تشکیل پرونده قضایی برای رسیدگی به این موضوع + تصاویر

یکی از این افراد که دهیار روستای دودر جدید از توابع چابهار است، در گفتگو با ما مدعی شد: با این که کلیپ‌هایی از این موضوع در فضای مجازی پخش می‌شد، اما تا قبل از رویت موردی در روستای خودمان، که همین شب گذشته رخ داد، این موضوع را باور نمی‌کردیم بیشتر فکر می‌کردیم شوخی است تا اینکه شب گذشته داخل یک شکلات بار با برند معروفی، یک قرص را کشف کردیم که در میان شکلات جاگذاری شده بود.

آقای لادی که از این موضوع ابراز نگرانی زیادی می‌کرد در ادامه اظهار داشت: بنده به غیر از این مورد، موارد دیگری در روستای خود مشاهده نکردم و از مسئولان نیز درخواست پیگیری هر چه سریعتر موضوع را دارم تا جان هم وطنانم آن به خطر نیفتد.

موردی در بندرعباس

روابط عمومی یکی از شرکت‌هایی که با این اتفاق، نام و برندش در حال تضعیف است، اظهار کرد: به نظر می‌آید این اتفاق از سوی یک سری انسان با هدف خاص و برای خراب کردن برند موفقی مثل ما طراحی شده است.

وی ادامه داد: برای اولین بار یک چنین گزارشی از سوی بندرعباس به ما اعلام شده بود که آن موضوع قبل از اتمام پیگیری، توسط شاکی خصوصی اعلام رضایت شد و حالا از سیستان و بلوچستان چنین اتفاق‌هایی گزارش می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه اولین گزارش توسط یک معلم به این کارخانه اعلام شده است، گفت: در بندرعباس با اقدام به موقع توسط وزارت بهداشت و سازمان‌های مربوطه، موضوع را بررسی کردیم و حتی ۲ تن از بنکداران ما، که کیک‌های شان مورد بررسی مرکز بهداشت قرار گرفته بود، کاملاً در جریان موضوع هستند، اما هنوز آن مشکل تمام نشده مشکل دیگری اضافه شده است.

ماجرای کیک‌های آلوده به قرص در سیستان و بلوچستان؛ تشکیل پرونده قضایی برای رسیدگی به این موضوع + تصاویر

جمع آوری کیک‌ها در چابهار

سرپرست مرکز بهداشت چابهار مدعی شد تمامی کیک‌های مشکوک با پیشنهاد دادستان چابهار از سراسر این شهرستان جمع‌آوری شدند و در حال پیگیری موضوع هستیم.

بهروز دهقان در ادامه بیان داشت: ما همچنان فکر نمی‌کنیم این اتفاق از سوی کارخانه‌ها انجام شده باشد و حتی تمامی محصولات را به دلیل اینکه هیچ چاره دیگری نداشتیم، از سطح واحد‌های صنفی جمع کرده‌ایم چرا که جان مردم از همه چیز مهمتر است.

وی ادامه داد: این اتفاق اولین بار سه هفته پیش در کنارک به ما اعلام شد و در حال پیگیری ماجرا بودیم که از امروز صبح مواردی در چابهار گزارش شد.

به گفته دهقان، در زمینه این موضوع پرونده قضایی تشکیل شده و مقامات امنیتی و انتظامی به شدت پیگیر موضوع هستند تا واقعیت ماجرا را محرز کنند.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۰ ۲۶ آذر ۱۳۹۸
باید اعدام شوند اینکارا یعنی چی خودشون بچه ندارن فقط تو یه شهر نیست این موضوع تو شهرهای دیگم اتفاق افتاده چرا رسیدگی نمیکنن چرا پولدارا خوشبخت تر میشن ماهم بدبختر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۳ ۲۱ آذر ۱۳۹۸
اگر این قضیه صحت داشته باشد مردم و کارخانه با هم ضرر می کنند اگر صحت نداشته باشد کارخانه ضرر می کند برندش بی اعتبار میشود.تعمد کارخانه غیر ممکن است ولی اینکه چه کسی در این بین سود میبرد را معلوم کنیدمتهم ردیف اول اوست.به نظر می رسد هدف اصلی بازارهای صادراتی این کارخانه میباشد اولین متهم رقیب خارجی و احتمالآ شرکتهای ترکیه ای میباشند تا به راحتی بازار را مال خود کنند.از آنها چنین توطئه ای براحتی بر می آید خرید نفت از داعش و حمله به خاک سوریه را ببینید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۲ ۲۱ آذر ۱۳۹۸
سلام این قضیه هرچی هست از داخل کارخانه نشئت میگیره چون بیسکوییتهایی که روکش کاکائویی دارند آسیب ندیدن ونشون میده این قضیه ازداخل کارخانه اتفاق افتاده
Iran (Islamic Republic of)
یاسمین
۲۱:۰۷ ۲۱ آذر ۱۳۹۸
کپسول چطوری توی حرارت وسط خامه سالم مونده؟!
Germany
ناشناس
۲۰:۳۲ ۲۱ آذر ۱۳۹۸
فقط خدا میدونه چن تا بچه از اینا خوردن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۷ ۲۱ آذر ۱۳۹۸
مسئولان دنبال منافع شخصی و گروهی خود هستند دشمن همچنان میتازند. تا کی ادامه خواهد داشت خدا میداند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۴ ۲۱ آذر ۱۳۹۸
اینکه اخیرا بسته های کیک در یک پوشش نایلون ویک لایه فلزی ارائه میشن که میشه براحتی چسب اونو بدون اسیب دیدن پاکت باز کرد ودوباره بدون اینکه کسی بفهمد اونو چسبوند،یک نکته دیگه هم امکان اینکه کارگری با درییات مبلغی پول این قرصها را در خط تولید کیک قرار دهد.
Iran (Islamic Republic of)
ستار
۱۲:۳۱ ۲۱ آذر ۱۳۹۸
سلام به راستی میشود ما بین یک کیک با بسکویت کپسول یا قرص به این بزرگی گذاشت و دوباره لایه های آن کیک را روی هم قرار داد و کیک یا بسکویت به شکل اولش در آید چیزی که در عکس دوم بیشتر مشخص است. این دو عکس نشان میدهد که بعد که کیک یا بسکویت از هم باز شده قرص روی آن گذاشته شده است. و فقط برای عکس گرفتن بوده.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۹ ۲۱ آذر ۱۳۹۸
ای بابا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۹ ۲۱ آذر ۱۳۹۸
چی بگم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۰ ۲۱ آذر ۱۳۹۸
هیچی نگو منم نمیگم
Iran (Islamic Republic of)
ا
۱۲:۰۳ ۲۱ آذر ۱۳۹۸
متاسفم
Iran (Islamic Republic of)
عمار
۱۲:۰۳ ۲۱ آذر ۱۳۹۸
قابل توجه بازرسین محترم امین وزارت بهداشت .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۹ ۲۱ آذر ۱۳۹۸
کار برند شیرین عسل تولید کیکه یا واردات برنج هندی و پاکستانی؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۸ ۲۱ آذر ۱۳۹۸
هلدینگ ها معمولاً توی چند زمینه فعالیت دارن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۷ ۲۱ آذر ۱۳۹۸
بوی نامطبوع تهران چیشد ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۷ ۲۱ آذر ۱۳۹۸
اصلا فکر کنم نظارت نیست
۱۲۳۴