سس گوچه خانگی مخصوص هرنوع پاستا

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع سس گوجه خوشمزه با سبزیجات را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  برای درست کردن سس گوجه و سبزیجات خانگی کار سختی ندارید. مقداری پیاز و سیر و را در ماهیتابه تفت داده و گوجه‌های نرم و سبزی‌های معطر تازه را به آن اضافه کنید. این سس گوجه خانگی فوق‌العاده آسان برای پاستا و بسیاری از غذا‌ها عالی است. شما حتی می‌توانید به عنوان دیپ همراه با سیب زمینی برشته در فر و یا همراهی با نان سیر خانگی استفاده کنید.

چرا این سس گوجه خانگی خوب است؟

این سس با موادی ساده و به راحتی درست می‌شود.
قل دادن آرام سس، آن را خیلی غلیظ و خوش طعم می‌کند بدون اینکه افزودنی‌های معمول در سس‌های صنعتی را به آن اضافه کنید.
این سس را می‌توان به پاستا‌های ساده بدون گوشت اضافه کنید تا یک غذای خوشمزه داشته باشید.
سس گوجه و سبزیجات مخصوص انواع پاستا

چه نوع گوجه‌ای انتخاب کنیم؟

موقع خرید گوجه به دنبال گوجه‌های کشیده و شیرین باشید. همچنین گوجه‌های نرم و بدون زدگی را انتخاب کنید. گوجه کپک زده یا زده شده موجب ایجاد بوی بد در سس می‌شود. کنسرو گوجه حاوی گوجه پوست گرفته به همراه مقداری آب است، اما استفاده از آن خیلی به صرفه نیست.

مواد لازم

پیاز: ۱ عدد متوسط، پوست گرفته و چهار قاچ شده
ساقه کرفس: ۲ عدد، قطعه شده
هویج: ۲ عدد متوسط، پوست گرفته و قطعه شده
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
سیر: ۳ حبه، ریز شده
گوجه: ۲۰ عدد، پخته و پوست گرفته (کمتر از ۲ کیلو)
جعفری: ۱ مشت تازه
ریحان تازه: ۱ مشت
نمک و فلفل: کمی برای مزه
سس گوجه و سبزیجات مخصوص انواع پاستا

طرز تهیه

۱. پیاز، هویج و کرفس را داخل غذاساز بریزید و به قطعات کوچک خرد کنید.

۲. ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل قابلمه روی شعله متوسط گرم کنید و پیاز، کرفس و هویج را تفت دهید تا زمانی که فقط نرم شوند و هیچ مایعی از آن‌ها به بیرون نریزد.

۳. وسط سبزیجات نرم شده، یک چاله ایجاد کنید، باقیمانده روغن زیتون را اضافه کنید بعد هم سیر را داخل قابلمه بریزید. بگذارید سیر کمی قهوه‌ای شود (مراقب باشید نسوزد).

۴. گوجه را هم خرد کرده و به آن اضافه کرده و همراه با سبزی‌های معطر مخلوط کنید.

۵. ادویه را اضافه کنید و محتویات را به جوش برسانید، حرارت را کاهش داده و به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید آرام قل بخورد.

۶. اگر به نظر می‌رسد خیلی غلیظ است، کمی آب داخل آن بریزید. اگر دوست دارید سس رقیق‌تر باشد می‌توانید آن را داخل غذاساز ریخته و به غلظت دلخواه‌تان پوره کنید یا اگر دوست دارید سس غلیظ باشد، این کار را انجام ندهید.

نکات مهم

اگر گوجه‌های مورد استفاده شما خیلی ترش و اسیدی هستند می‌توانید ۱/۲ قاشق چای‌خوری شکر را داخل مخلوط بریزید این کار اسیدیته آن را کاهش خواهد داد.

این سس گوجه و سبزیجات را می‌توان به مدت ۲ روز در یخچال نگهداری کرد.

اگر سبزی معطر تازه در دسترس دارید آن‌ها را چایگزین سبزی خشک کنید. جعفری خشک هیچ طعمی ندارد بنابراین اینجا اورگانو جایگزین شده است.‌
می‌توانید این سس را به مقدار زیاد درست کنید و در ظرفی دردار در فریزر به مدت ۴ ماه نگهداری کرد.

منبع: برترینها

انتهای پیام/

برچسب ها: سس گوجه خانگی ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.