۱۳ نقطه حادثه خیز جاده‌های سیستان وبلوچستان رفع خطر شد/خسارت افزون بر ۸.۵ میلیارد تومان سرقت علائم ایمنی در جاده‌ها

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان گفت: از شناسایی ۲۵ نقاط حادثه خیز در محور‌های مواصلاتی استان تا کنون ۱۳ نقطه آن رفع خطر شد.

۱۳ نقطه حادثه خیز جاده‌های سیستان وبلوچستان رفع خطر شدبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، ایوب کرد مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان در نشست خبری با اصحاب رسانه با ارائه عملکرد هشت ماهه آن اداره کل به مناسبت فرا رسیدن هفته «حمل و نقل، رانندگان و راهداری» گفت: این هفته فرصتی مناسب برای تجلیل و قدردانی از تلاش راهداران و دست اندرکاران بخش حمل و نقل جاده‌ای استان است.

کرد اظهار داشت: صادرات بیش از یک میلیون و ۴۰۲ هزار تن و ترانزیت بیش از ۴۱۶ هزار تن کالا از طریق پایانه‌های مرزی میلک و میرجاوه و ورود بیش از ۱۱۲ هزار نفر زائر پاکستانی اباعبدالله الحسین (ع) به کشور جهت حضور در گردهمایی بزرگ اربعین حسینی از طریق پایانه مرزی میرجاوه از مهمترین اقدامات این اداره کل در هشت ماهه سال جاری در حوزه حمل و نقل بین المللی کالا و مسافر بوده است.

او  ادامه داد: همچنین به منظور ایمنی تردد انواع وسایل نقلیه در جاده‌های سیستان و بلوچستان توزیع سه هزار و ۱۵۰ عدد کلاه ایمنی و برچسب شبرنگ بین راکبان موتور سیلکلت، ۵۵۰ عدد کپسول آتشنشانی و ۵۵۰ عدد مارکر شبرنگ مخصوص وانت بارها، در این مدت توسط همکاران ایمنی و ترافیک این اداره کل انجام شده است

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سیستان و بلوچستان حمل داخلی بیش از ۶ میلیون و ۳۹۳ هزار تن کالا از طریق افزون بر ۴۰۹ هزار سفر انواع ناوگان حمل و نقل عمومی باری، جابجایی بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر مسافر از طریق حدود ۳۹۰ هزار سفر انواع ناوگان حمل و نقل عمومی مسافری و توزیع ۳۷ هزار و ۸۹۰ حلقه لاستیک در میان رانندگان ناوگان حمل و نقل عمومی برون شهری استان به منظور جبران بخشی از هزینه‌های ناشی از افزایش قیمت‌ها از مردادماه سال گذشته تا پایان آبان ماه سال جاری، از دیگر اقدامات این اداره کل بوده است.

کرد با اشاره به اقدامات حوزه راهداری در هشت ماهه سال جاری افزود: اجرای خط کشی هزار و ۴۲۰ کیلومتر محور مواصلاتی با اعتبار بیش از ۳۴ هزار میلیون ریال، اجرا و نگهداری ۱۸۰۰ متر روشنایی محور‌ها با اعتبار بیش از ۲۱ هزار میلیون ریال، نصب حفاظ ایمنی شامل گاردریل و نیوجرسی در ۶ کیلومتر از محور‌های مواصلاتی استان با اعتبار بیش از ۴۸ هزار میلیون ریال، نصب ۱۹ هزار عدد انواع علائم ایمنی با اعتبار بیش از ۴۱ هزار میلیون ریال، اجرای روکش و عملیات لکه گیری آسفالت در افزون بر ۳۵۵ کیلومتر از محور‌های مواصلاتی با اعتبار بالغ بر ۱۸۰ هزار میلیون ریال، تشکیل چهار اکیپ متمرکز راهسازی و راهداری در استان، تعمیر و نگهداری ۹ دستگاه پل با اعتبار بیش از ۹ هزار میلیون ریال از مهمترین اقدامات حوزه راهداری در استان بوده است.

او گفت: همچنین در این مدت بهره برداری از ۲ مجتمع خدماتی رفاهی با اعتبار ۶۰ هزار میلیون ریال، نصب ۸ دستگاه تردد شمار جاده‌ای جدید در محور‌های مواصلاتی استان مورد توجه قرار گرفته و عملیات اجرایی ۲۹ سامانه جدید ثبت تخلفات نیز آغاز شده است.

او مهمترین عامل تصادفات در محورهای مواصلاتی استان را واژگونی خودروها عنوان کرد و گفت: سرعت زیاد و خواب آلودگی از جمله عوامل موثر در واژگونی خودروها بوده است.

او ادامه داد: در هفت ماهه امسال در بخش تصادفات برون شهری در محورهای مواصلاتی استان، ۵۶۳ نفر جان خود را از دست داده اند که نشان از افزایش بیش از ۴ درصد تلفات در مقایسه با سال گذشته در همین مدت دارد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان افزود: سرقت علائم یکی از عوامل موثر در افزایش تصادفات است به گونه ای که در ۷ ماهه امسال، ۸ و نیم میلیارد تومان سرقت و تخریب علائم را داشته ایم.

کرد گفت: برای پیشگیری از تصادفات به میزان ۱۴ میلیارد تومان برای نصب دوربین قرارداد منعقد کرده ایم.

استان سیستان و بلوچستان با ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه، ۸۲۵ کیلومتر راه اصلی، هزار و ۵۹۸ کیلومتر راه فرعی، هشت هزار و ۸۰۰ کیلومتر راه روستایی، دارای ۱۶ باب راهدارخانه، ۲ پایانه مرزی فعال میلک و میرجاوه، ۲ پایانه در دست ساخت ریمدان و پیشین، چهار پایانه باری فعال، چهار پایانه مسافری فعال و چهار مرکز معاینه فنی است.

انتهای پیام/ع

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار